EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Anastasia Beverly Hills Brow Pomade

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Usun, et mu lugejatest iluhuviliste hulgas pole ühtegi, kes poleks kuulnud sellisest brändist nagu Anastasia Beverly Hills. Jaa, see kulmutoodetega kuulsaks saanud bränd jõudis esimeses eksemplaris ka minuni ning pean tunnistama, et eeskätt just seetõttu, et seda nii väga kiidetakse.

 

Anastasia Beverly Hills brow pomade Taupe

Kuna olen blond ja peaaegu valgete kulmudega, siis minu jaoks on kulmuprotseduurid (värvimine, toonimine) nii igapäevane asi nagu hammaste pesemine. Mu kulmutoodete kasutamises on aastatega toimunud selge areng – kunagi alustasin, nagu me vist kõik, kulmupliiatsiga kulmude toonimist. Oli täiesti normaalne käia ringi teravapiiriliselt pliiatsiga välja joonistatud kulmudega :) Hehee, päris naljakas nägin sel ajal välja :)
Samm edasi toimus aastaid 6-7 tagasi, kui kinkisime sõbrannale Make Up Store meigikoolituse. Sealne kosmeetik tutvustas ükshaaval kõiki tooteid ning õpetas mind kasutama kulmupuudrit ning sellega kauneid kulme joonistama. Olen sellele neiule väga tänulik, ta oli tõesti oma õpetusega osav, sest kuni siiani olen kasutanud truult Make Up Store Tri Brow Color kulmupuudri paletti ning saan pidevalt komplimente oma kaunite kulmude kohta. See pole muidugi üksi kulmupuudri osava käsitlemise tõttu, vaid mul on ka väga hea kulmude modelleerija, kes iga 2-3 nädala tagant mu kulmud toonib ja vormib (kitkub).

Anastasia Beverly Hills brow pomade Taupe

Ja nüüd jõudsin kulmude kultustoote juurde, mida võib julgelt pidada kulmumaailma Ferrariks. Anastasia Beverly Hills on tuntud kui täiuslikkuseni viimistletud ilutoodete bränd, mille kõige kuulsusrikkamad on kulmutooted ja kontuurimispaletid. Kui piilute oma meikari töövahendite kotti, siis olen kindel, et leiate sealt midagi ABH-lt, sest tegu on toodetega, mida profid kõrgelt hindavad.

ABH kulmugeele (dipbrow pomade on inglise keelne vaste) on saadaval 11-s erinevas toonis ning mina ostsin seekord tooni Taupe (17,80€, link). Valiku tegin BeautyBay.com lehel oleva värvitoonide jaotuse alusel – Taupe sobib plaatinablondidest heleblondideni, ja tuleb tunnistada, kirjeldus on täpne ning toon sobib mulle perfektselt.

Kui nii mõneski blogis kirjutati, et kulmugeeli kasutamist tuleb harjutada, siis minul läks üleminek kulmupuudrilt geelile ilma igasuguste viperusteta. Tänaseks olen geeli kasutanud paar-kolm nädalat ning oskan anda mõned õpetussõnad: geeli tuleks peale kanda peene pintsliga ning hästi hajutada, et teravaid värvitriipe ei jääks. Hajutamine peab toimuma suhteliselt kiiresti, sest geel kuivab. Ja kuivab toonilt pisut heledamaks kui pealekandmise hetkel.
Geeli püsivus on super – juba kirjelduses on öeldud, et see on veekindel ning sobib eriti hästi rasuse naha omanikele. Ja see püsib tõesti veatuna varahommikust õhtuni. Juba kogenumad kasutajad on öelnud, et toode kipub kuivama, seega keerake topsik kasutamise ajal tagurpidi lauale, mis imiteeriks korgi pealekeeramist :) Igal juhul hoian silma peal, kaua geelist jätkub enne kui see kuivama hakkab.

Anastasia Beverly Hills 12 Large Synthetic Duo Brow Brush

Kulmugeeli pealekandmiseks soetasin ABH-lt ka uue sünteetiliste karvadega kulmupintsli nr 12 (16,60€, link), mille ühes otsas on peeneotsaline pintsel ja teises otsas kulmuhari. Pintsel on piisavalt väike, seega sobib ideaalselt ka peenemate kulmude modelleerimiseks.
Millised on Sinu lemmik kulmutooted? 

Anastasia Beverly Hills kulmugeel Taupe ja kulmupintsel nr 12

ENG My brow-history goes back more than 15 years, I have been coloring my eyebrows as long as I remember (probably from age 15-16), as I´m blond and have almost white eyebrows :) 
I started with brow pencil, as most of us; then moved to Make Up Store Tri Brow Color palette and started to color my eyebrows with brow brush. And now, after long lasting love to Make Up Store brow palette, I have reached to “brow-Ferrari” Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade. I bought mine from Beautybay.com in a tone of Taupe, which was described as suitable for platinum or light blondes. And this description works – Taupe suits me perfectly!
After 2-3 weeks of pomade usage I can say that it´s easy to use (probably because I have been coloring my eyebrows with brush many years), it needs proper blending to avoid harsh lines. And it dries a little lighter, which is only good. It´s waterproof and it truly lasts a whole day, I´m really pleased! So I´m glad that I finally decided to go for ABH dipbrow pomade, it may become one of my must-have products!
Which are your favorite eyebrow products?

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Anastasia Beverly Hills Brow Pomade