EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Glow make up school final work!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


I have such a busy time, but next week I should get back on track, so I can start doing other things more (such as blogging!) Just wanted to let you know that I finished International Glow Make up school and I can call myself make-up artist now (if you follow my fb you may have noticed that I changed the name there also!), I´m so happy!

 

image
MUA: Reelika Raag / Model: Eneli Rahula


Here you can see the photos about make up what I made (down) and what Reelika Raag did to me (up), unfortunately I must admit that I´m not really happy with the final look or acctualy I mean how it looked on the photo, it just disappears, in real life it looked nice. Also I´m happy to announce that I´m one of the ten make-up artists in Tallinn Fashion Week, that means four days of hard work and tons of practice, I´m really excited!

Now I just have to put together my make up case (what I really have to find, any suggestions?!) and products, so I could make all the girls pretty!

Mul on hetkel nii kiired ajad, kuid järgmisest nädalast peaks natukenegi hingata saama, seega saan end taas käsile võtta ja tegeleda ka muude asjadega kui koolid (nagu näiteks korralikult blogimine!)
Tahtsin lihtsalt ka blogis teada anda, et lõpetasin Glow meigikooli (Lana Vallo meigikool) ning võin end nimetada nüüd ka jumestajaks (kes Facebooki jälgib, nägi, et muutsin ka seal lehe nime), milline rõõm!
Nüüd saan näidata ka professionaalseid fotosid, mis tehti meie lõputöödest. Üleval on siis Reelika tehtud värviline jumestus mulle ja all on minu tehtud lilla suitsusilm, mis kahjuks aga fotol veidi kaotab oma võlu, reaalselt oli tulemus hulga intensiivsem. Lisaks olen valitud üheks jumestajaks Tallinn Fashion Week´ile, mis tähendab nelja päeva ränka tööd ning palju kogemust! Ei pea vist mainimagi, et olen äärmiselt õnnelik ja põnevil!

Nüüd pean lihtsalt kokku panema korraliku meigikohvri (mida on hädasti vaja, soovitused on rohkem kui teretulnud!) koos sobivate toodetega, misjärel saan kõik neiud kauniks teha!  

image
MUA: Eneli Rahula / Model: Reelika Raag

Facebook | Twitter | InstagramBloglovin | Weheartit

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Glow make up school final work!