EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

L'Oreal//Volume Million Lashes So Couture

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nüüdseks ei ole see muidugi enam mingi uudistoode, kuid loodan, et huvi pakub see arvustus Teile siiski. :)

Tegu on siis L'Oreali lõhnava ripsmetuššiga. Lõhn ei ole tugev ning eemaletõukav seega keegi ei peaks kartma. Mul on tundlikud silmad ning minu silmi see ei ärrita. Ma ei ole varem tähele pannud, et mõni ripsmetušš oleks meeldivalt lõhnastatud. L'Oreali ripsmetuššid on ühed mu lemmikud, sest neil on alati mugavad ning piisavalt suured harjased. Samuti meeldib mulle, et need on kummist. Ma ei tea kuidas teiega lood on  aga mulle meeldivad kummist harjad märksa rohkem. Selle ripsmetušši hari on samuti suur, kuid selle ots on tehtud peenem, et oleks võimalikult mugav värvida ka pisemaid ripsmeid. Kui tähelepanelikumalt uurida võib tähele panna, et harjased on ka veidi erineva pikkusega.

 

image

Ripsmetele kandmine on väga mugav ja kerge. Ripsmetušš annab ripsmetele sügava musta värvi ning pikendab ripsmeid korralikult. Kui rohkem kihte lisama hakata siis võib juhtuda, et ripsmed kleepuvad veidi kokku, sest harjased on erineva pikkusega ning pisemad ei kammi ripsmeid korralikult läbi. Tušši eemaldamisega mingeid probleeme ette tulla ei tohiks, sest see tuleb üsna kergesti ripsmetelt maha.Nagu ka pildilt näha võite on ka see ripsmetušš pakendatud tuubi, mis näeb minu meelest väga luksuslik välja ning värvivalik on samuti hea, milleks on siis kuldne ja lilla. Ripsmetušši hinnaks peaks olema ligikaudu 12 eurot. 

image 

Esimesel pildil on ripsmetušš ühe kihina ning alumisel on kahega. Nagu näha siis pikkuse saavutab juba esimese kihiga ning teisega annab see ripsmetele veidi rohkem tihedust. Samuti jätab ripsmetušš ripsmed ilusti kaardu ning ripsmekoolutaja kasutamine pole vajalik.

Kas Teie olete So Couture ripsmetušši proovinud? 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina L'Oreal//Volume Million Lashes So Couture