EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pärnu Estonia Spa

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Selle nädalavahetuse mis nüüd oli veetsime me Pärnus Estonia spaas. Sõit oli pikk ja igav, nagu alati kui võtta ette pikemat sorti teekond(Tapa-Pärnu umbes 150km). Sõitma hakkasime natukene peale kella 12st ja kohale jõudsime kell 14.15. Kui nüüd täiesti aus olla, siis Pärnu ei tekitanud minus mingisuguseid erilisi tundeid, et oi kui ilus linn see on vms. 

 

Kui eelmine aasta Laulasmaal spaas käisime ja kohe ennast sisse saime kirjutada ilma igasuguste probleemideta, siis seekord nii lihtsalt ei läinud. Kohale jõudes oli üldse igasugune jama, esiteks ei leidnud me parkimiskohta(okei, seda ei olnudki), niisiis pidime auto jätma kusagile kõnnitee äärde tänavale. Lõpuks kui me jõudsime sissekirjutamiseks sinna laua juurde, siis ootasime veel seal ka oma pool tundi ennem kui toavõtmed kätte saime.

Meie toad olid neljandal korrusel ja seekord vedas mul kohe nii palju, et sain lausa rõduga toa, oi kui õnnelik ma olin. Kuigi tegelikult ega seal mingisugust miljonivaadet ei olnudki, niiet samas oleks võinud ilma rõduta tuba ka olla. Rõduuks tuli üldse väga raskelt lahti ja veel raskemalt jäi see kinni.

image

Tuba ise oli armas, helekollase tooniga seinad ja üleüldse selline mõnus ja hubane. Millega ma rahule ei jäänud oli duššinurk. Enne õhtusöögile minemist käisin ma pesemas ja see oli ülimalt naljakas olukord, sest lõpuks kui ma olin oma pesemise lõpetanud, ujus terve vannituba. Nimelt oli duššikardin liiga lai ja lühikene, niiet kõik vesi mis vastu kardinat jooksis, jooksis otseteed põrandale. Kahjuks ei olnud seal mitte mingisugust moppi millega oleks saanud selle põranda ära kuivatada ja seetõttu pidin ma lihtsalt sinna saunalina maha panema ja vett korjama, siis väänama ja jälle vett korjama, sest pead ei oleks tahtnud sinna lõhki kukkuda. Samas oli hea see, et wc-s oli põrandaküte.

Õhtusöögiga oli selline asi, et seekord ma ei leidnudki midagi sellist mida ma süüa oleks tahtnud. Valik oli seal üpris väike, suurema osa sellest moodustas erinevalt valmistatud kala ja ainult kartul, pluss kook ja salatid. Mina võtsin endale ühe koogi ja mahla. Koogi biskviit oli kuiv ja kõva, väga suur väljakutse oli seda lusikaga süüa. Pärast kuulsin veel seda ka, et kartul oli olnud vesine ja kõva.

Peale õhtusööki läksime aga ujuma ja vot sellega jäin ma ülimalt rahule, päris hea oli. Riietusruumi ega pesuruumi põrandad ei olnud külmad ja seetõttu jäid mu neerud ka terveks. Pesuruum oli samuti hea, sest duššid olid seal päris suured ja seetõttu jäi terve keha ilusti vee alla. Peale seda kui ma olin ennast ära pesnud uuesti ja otsustasin basseinide poole liikuda, jooksis mu juhe üpris kokku, ma ei suutnud leida kohta kust saab basseinide juurde, algul ma muidugi läksin meeste dušširuumi ja sealt vaatas mulle üks onu väga imestunud näoga otsa, seejärel ma muidugi kadusin üpris kiiresti endal silmad häbi täis. Lõpuks lõikas mul mõistus nii palju, et ma sain aru, et tuleks trepist üles minna. Terve see basseinide ruum oli väga soe, vesi oli samuti soe, nii mullivannides kui suures basseinis. Seal olid hästi lahedad pisikesed ümarad ruumid kus oli vee all erinevat värvi tuled ja igas ruumis jooksis või tuli vesi üles samuti erinevalt.

Peale ujumist suundusin tagasi magamistuppa, sest pisike väsimus oli peal. Otsustasin veel enne magama jäämist telekat natukene vaadata, teleka kvaliteet andis soovida. Värvid olid koledad(normaalsest tumedamad) ja pilt olid kuidagi väga udune aga kuna seal oli ID siis vahet ei olnud, vaatasin seda lausa kella kaheni öösel. Oh kuidas ma jumaldan IDd.

Voodi oli samuti super, madrats ei olnud liiga pehme ega liiga kõva, vaid jäi ilusti täpselt sinna normi piiridesse. Padjad olid minu jaoks aga liiga kõrged ja kael tahtis seetõttu ära väsida, niiet lõpuks magasin ma üldse ilma padjata, sest nii oli parem.

Hommikusöök meeldis mulle rohkem. Mina võtsin endale munabotsu, viinereid, värsket tomatit ja kurki, ning marjamahla. Hommik algas meil kell 7.00 ja kell 8.11 kirjutasime me ennast juba välja, sest no koduigatsus oli nii suur ja oli vaja ruttu koju pääseda.

Üldiselt jäin ma rahule aga nii mõnigi asi vajaks tubades väljavahetamist(pean silmas just seda duššikardinat).

Kui kellelegi pakub huvi ja tahaks spaa kohta rohkem teada, siis siin on olemas, Spa Estonia.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Pärnu Estonia Spa