EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Beautiful as Christmas Tree

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasest ajakirja Anne&Stiil numbrist jäi mul “kummitama” üks lahe mõttetera Kairi Prints´ilt. Kui aus olla, siis vahepeal oli see “mõte” juba nii oma, et kui Anne&Stiili uuesti lugemiseks kätte võtsin ja Kairi kolumni peale uuesti sattusin, vaatas see mõte mulle sealt vastu. Seega väga tabav mõttetera, mida kohe pean teiega jagama. See on täispikkuses all lugemiseks.
Sellest mõttekäigust inspireerituna: nädalavahetus on kohe käes – nautige kauneid jõulutulesid ning särage ka ise. Millal siis veel, kui mitte nüüd?!

 

***

Some thoughts and sentences will follow you  and some of them are so good that you will count them your own. Kairi Prints, columnist, wrote in last magazine number of Anne&Stiil that: “Christmas parties are thought up for the reason to make women shine after long and dark Autumn.What would be better example than city full of sparkling Christmas lights and all this sparkle and glitter around us, which forces the darkness to back up.”
It was very good thought and followed me several days till I finally thought – I came on that :) Till I finally stepped on the magazine again and recognized that Kairi Prints was the original author of this idea. So it´s very good thought and worth to share with you. Weekend is close – enjoy the Christmas lights and shine and sparkle yourself as well! When else when not now!

Anne ja Stiil, Kairi Prits "Kaunis kui kuusepuu"

Kaunis kui kuusepuu, Kairi Prints, Anne&Stiil detsember 2014

 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Beautiful as Christmas Tree