EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Küsimusteringi vastused vol1

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei kaunitarid! Loodan, et nautisite tänast ilma suure mõnuga! :)
Mul on väga hea meel, et minuni nii palju küsimusi jõudis, hakkan neile nüüd vaikselt vastama ning loodan, et jääte vastustega rahule :)

 

1. Iseloomustaksid oma poissi niii pikalt kui võimalik?
Ma arvasingi, et midagi sellist tuleb, aga ma ei osanud uskuda, et kohe esimesena. See on päris raske küsimus, sest samas peaks ma teda ju kõige paremini tundma, aga nii raske on kirjeldada ja iseloomustada inimest, kellest sa kõige rohkem tead. Tristan on iseloomult üks väga väga huvitav kuju. Tema sees peitub korraga mitukümmend inimest, seega on tal väga palju iseloomuomadusi. Ta käitub täpselt nii nagu iga olukord vajab. Ta on veidikene isekas, mistõttu ei kuula ta minu "parimaid" nõuandeid, kuid samas on isekuse vastand see, et ta läheb alati oma sõprade lollustega kaasa ja teeb kõik pättused nendega koos läbi, kuigi ta teab, et nii on vale. Ma nimetan seda "kambavaimuks". Ta on väga hooliv, ta hoiab väga mind ja oma sõpru. Ta aitab alati teisi, kui temalt abi paluda, tal on süda õiges kohas, seda ma tean.
Samas on Tristani juures naljakas see, kuidas tal vahepeal lihtsalt tuju kuhugi ekslema läheb ja ta jonnima hakkab, nagu väike laps. Samas ta teab, et kui teeb midagi valesti seoses oma jonnitujuga või kui tal väga midagi vaja on, siis oskab täpselt õigeid nuppe vajutada, et teistele pugeda.
Näiteks on ta kohutavalt sportlik, ta eelistab kõigele sporti ja võite arvata, millega tegeleb üks tüüpiline noormees - otseloomulikult on see jalgpall. Jalgpalli võib kutsuda haiguseks, seda olen ma tema pealt õppinud, lisaks sooviksin veel täpsustada, et see on ravimatu haigus!
Tristan on väga salapärane inimene, teda peab tundma, et aru saada, millest ma räägin.
Loodan, et said väikese ülevaate Tristani iseloomust :)

2. Kuhu kooli sa siis lõpuks gümnaasiumisse lähed? Tamme?

Jah, nüüd on see selge jätkan Tamme gümnaasiumi meditsiinisuunas.

3. Mis mõttes mõlgub?

Kuna hetkel tunnen kohutavat vajadust trenni järgi, siis mõtlengi, et ehk läheks peale selle postituse kirjutamist rullitama :P

4. Miks sa just ilublogi pead? Kuidas sa sponsorid said?

Ema on mulle alati rääkinud sellest, kuidas minust saab suurena keegi ilusalongi tegelane, sest ma sobin sinna nii hästi (ise eelistaksin parem ortodondiks saada, aga eks näis, mis elu toob). Ilmselgelt on tema nägemus tingitud minu suurest huvist ilu ja moe vastu. Ma olin ilublogide lugeja olnud juba 2 aastat, kui järsku tekkis mõte, et võiks ka esialgu proovida, mis tunne see blogimine on. Siin ma nüüd olen pea aasta vanune blogija :) 

Sponsoreid ma esialgu otsisin ning saatsin kirjasid, nüüd võtavad nad minuga juba ise ühendust, kui koostööd soovivad. 

5. Mis Sa arvad blogist ohtikveenus.blogspot.com?

Ainult head, sest ma olen ise ka väga mures oma juuste kasvuga, seetõttu on sealt nii mõndagi igast postitusest õppida. Tublid tüdrukud, ainult kiidusõnad! :)

6. Milliseid blogisid sulle endale meeldib lugeda? :)
Eelkõige ilu- ja moeblogisid, samuti on põnev kaasa elada ka trenniblogijatele, sealt saab alati häid toidu- ja trenninippe.

7. Millisena näed enda blogi tulevikku näiteks viie aasta pärast?

Ma siiralt loodan, et mu hoog ei rauge ja et blogin edasi. Võib küll juhtuda, et mu blogi teema muutub, kuid südamest loodan, et ma seda toredat ajaviidet ei lõpeta. Blogimine on nii vahva!! :)

8. Kas sa saad koolis ja trennis kõikidega hästi läbi?

Kõik inimesed ei saagi kõigiga läbi saada, kuna koolis ja trennis olevad inimesed on need, kellega veedan ma rohkem aega kui oma perega, siis on loomulik, et tekib erimeelsusi. Ma olen tobe põhimõtetega inimene ja seetõttu tekib rohkem ka konflikte, kui midagi mu põhimõtetele väga vastu on. Näiteks ei kannata ma seda, kui keegi oma pubekaeaprobleeme minu peal välja elab, sorri, see pole minu teema ega minu probleem, pole vaja oma trotsi minu peale laiali valada. Klassikomplektis samuti ei kannata ma erinevaid ebaviisakusi ja tundides vahelesegamisi - õpi ise ja lase teistel õppida :)

9. Kas sa ostad oma riideid ka kallimatest kohtasedt nt. kaubamaja, denim dream, guess jne.

Kaubamajast ma eriti asju ostma ei tihka, sest neil on tõesti väga-väga suur juurdehindlus. Ma ei ole suur brändikaupade tagaajaja, sest ma leian, et nii noorelt pole vaja veel kapitäit firmakaid, mis on hullude hindadega. Jah, mul on küll mitmeid Guessi riideid, kuid need on kas tellitud või USA-st toodud, sest tellides ning välismaal on need tooted tunduvalt odavamad kui Eestis, paraku :(

10. Kui oluline on sinu jaoks raha? Kas eelistad seda armastusele?

Raha on minu jaoks oluline selles mõttes, et ma mõtlen põhjalikult ostud läbi ja ei kuluta seda, sest raha pole kunagi piisavalt palju, et seda niisama tuulde loopida. Kui aga panna kaalukaussidele raha ja armastus, siis kohe kindlasti ei võtaks ma endale rikast vanameest, kelle enda vastu mul tundeid pole, kuid on tunded tema raha vastu. See on jabur ja nõme, eriti õudne on see, et see on nii levinud. 

Ma eelistaksin kindlasti armastust, kuid ma poleks nõus olema suhtes inimesega, kes on looder ja tööl ei viitsi käia ning mina pean olema see, kes perele leiva lauale toob.  Nii ei lähe mitte. 

11. Räägi uisutamisest ja sellest õhkkonnast seal? :)

Praeguseks võin öelda seda, et see hooaeg on mind nii ära väsitanud ja ma juba ootan puhkust, sest enam lihtsalt ei jaksa. Ei jaksa mina ja ei jaksa mu organism. Selle tõttu tulen igast trennist mingi vigastusega - ma vajan väga puhkust uisutamisest. 

Õhkkond on tõusude ja mõõnadega, uisutamine vajab pidevat konkureerimist ja häid närve, sest peab arvestama sellega, et peale sinu on jääl veel 15-20 inimest, kui mitte rohkem. Mõnikord ajab ikka vihale küll, kui keegi ette tuleb ning isegi vabandada ei suvatse. Treener mängib samuti selles õhkkonnas suurt rolli - ta suudab teha tuju suurepäraseks ning selle ka hetke pärast täiseti nullilähedale viia. Oeh, uisutamine on üks keeruline spordiala ikka!

12. Su iga päevased ilurituaalid

Üritan kasutada võimalikult väga erinevaid kosmeetikatooteid, seega läheb iga hommik peale jumestuskreem, päikesepuuder ning ripsmetušš. Kui olukord on hull, siis ka silmaümbruskreem ja peitepulk. Õhtu lõppeb Garnieri näopesugeeli ning toonikuga ja ongi kogu moos :)

13. Millised on su selle suve plaanid?

Kindlasti puhkan nii palju kui võimalik. Mul pole hetkel rohkem plaane, peale selle, et hakkan taas Zumbas käima, juhuu, ei suuda seda enam ära oodata! :)

14. Teeksid video oma hommiku rutiinist aka Morning routine?

Hehe, hea plaan, aga eks ma üks paras äpu ole, pean natuke julgust koguma ja ehk tõesti, kui veel soovijaid oleks :)

15. Milline kleit ja kingad lõpetamiseks on/kavatsed osta? Mis juustega plaanid teha? :)

Õnneks on kõik juba olemas ja selle pärast muretsema ei pea, kleit on lõheroosa ning väga lihtsa lõikega, kingad on klassikalised ehk siis beežid. Mu kleidi juurde sobivad paremini lahtised juuksed, seega usun, et jätan juuksed lahti ning panen clip-inid, sest ühel päeval võin ju oma juppidele säru pikenduste näol teha. 


16. Kuidas saada punnidest lahti?

Minu nõuandeks on see, et mida vähem tooteid näole paned, seda vähem punne tekib. ka punnide vastaseid vahendeid ei maksaks kasutada, sest ka need on keemiat täis ja ajavad poorid umbe. Kõige parem on vana hea teepuuõli, mida ma igas olukorras kasutan ning millele alati truuks saab jääda. 

Siin on mõned nõuanded minu blogist:

17. Kuidas võtaksid kokku selleaastased koolikatsed, mida soovitad tulevastele üheksandikele, kuidas selleks perioodiks valmistuda? Millise kooli katsed sinu jaoks kõige raskemad olid? Mis kooli ja suunda lähed ning miks?

Enda pealt õppisin ma nii palju, et alati tuleb arvestada ka plaan B-ga, sest minu plaan A oli Treffner. Ma õppisin ainult Treffneri katseteks ja teised katsed võtsin lebomalt, sest ma olin väga kindel oma sissesaamises. Hiljem sain aga teada, et mul jäi kõigest paar punkti puudu, et sisse saada. 

Hakake võimalikult vara valmistuma ja tõesti paluge õpetajaid, et nad teeksid tööd veerandi keskel või alguses ära, sest meil lükati kõik tööd veerandi lõppu ja katseteks õppimiseks pidin puuduma koolist, sest muidu poleks kuskilt seda aega võlunud. 

See on kõigi jaoks väga individuaalne, minu jaosk olid väga rasked Härma katsed. Samas ütlevad härmakad jällegi, et Tamme omad olid rasked, mis minu jaoks olid aga kõige kergemad. 

Edasi jään Tammesse ning lähen meditsiinisuunda. Miks ma meditsiini valisin oli seetõttu, et ma tahan väga ortodondiks ja/või protesistiks saada, pole ju midagi paremat, kui inimestele ilus naeratus kinkida! :)

18. Mis sind innustab, inspireerib ja paneb jätkama kui tuju null ja tahtmine kõigele käega lüüa?

Raske küsimus, mind innustab tavaliselt see, et iga asi, iga liigutus, mis teen on millegi heaks kasulik, see kasu ei pruugi olla küll mulle, aga kindlasti teen ma sellega kellegi teise elu paremaks. See on tobe vastus, aga kui tõesti on nulliring, siis jätan asja pooleli ja mõtlen, et kõik päevad pole vennad, küll homme paremini läheb ja kui ei lähe, siis ju nii pidigi minema, iga halb on millegi jaoks jällegi hea.

Loodan, et saite oma küsimustele vastused, minul oli igaljuhul väga põnev ja toere, aitäh teile!! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Eliise Küsimusteringi vastused vol1