EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sain lapse tagasi - juba!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu näete, olen blogis mõned väiksed muutused teinud. Ilmselt on nüüd see mu lemmik kujundus. Nagu iga kord eksole!? :D Parem küljeriba on kuidagi liiga tühjaks jäänud. Võib-olla panen sinna nimekirja blogidest, mida ise jälgin?


Aga see selleks!

Tegelikult tulin siia, et aru anda, kuidas Kristellal asumisel läinud on ja kuidas teine laps seda üle elab. Ja minu kõrvad ka!

Daisy on päeval ikka kuidagi poolik olnud. Kuna see öö olime me täitsa kahekesi, avaldas ta soovi minu kaisus magamiseks. Lubasin. Asja järeldus: mu õbluke Daisy võtab pea 2 m laiuses voodis kolm korda rohkem ruumi kui Timmo! Uskumatu!

Lisaks, Kristella eemal olekul rääkis Daisy tunduvalt rohkem, kuigi ta on koguaeg jutukas tüüp olnud. Eks nad muidu seletasid rohkem oma vahel, nüüd sain kogu jutuvada enda kaela :D Ta reaalselt ei pannudki päeva jooksul suud kinni! Kui jututeemadest hakkas vajaka jääma, siis seletas unenägudest. Loomulikult sellistest, mida ta unes veel näinud pole! Kujutate ette?!

Kõige pikem vaikus oli täna vist 2 minutit, kui küsisin, kas ta päevaune ka kavatseb teha. Oma mõtteid ei saanudki mõelda. Oleks end välja lülitanud, aga ei saanud. Küsis pidevalt jutuvada vahele küsimusi ja kui ma kohe ei vastanud, siis tuli: "nohh, sa ei kuulagi mind!?"

Käisime täna ka vajaduspõhiselt toidupoes ja tegime üksiti kaubamaja tiiru. Daisyl oli roosat heegelniiti vaja. Selleks et ma talle lillekesi heegeldada saaksin. Ostsin talle uue värviraamatu ka, ehk tal siis on veidi tegevust ja ma saan kõrvu puhata. Tühjagi, värvis umbes 15 minutit ja loomulikult suu käis terve selle aja. Ei tea kas ta on täiskasvanuna samasugune? Kui jah, siis ta tulevane kaasa on küll õnnega koos :D

Lubasin tal veidi ka tahvelarvutis mängida. No lootuses, et saab veidi vaikust. Daisy valis Talking Tom`i. Ühesõnaga kõike topelt! :D Ise veel vahepeal ütles sellele kassile, et sina ära räägi :D 5 minuti pärast tüdines ta sellest korrutavast kõutsist ära ja rääkis jälle minuga. Elu õied!

Umbes kolme ajal helistasin Kristellale, pidi seal veel umbes 12 ööd olema. Kahe tunni pärast helistas, et tahab koju. Tegime siis selle 170km ringi ära ja tõime lapse ära. Nüüd räägib Daisy Kristellat surnuks :D


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Sain lapse tagasi - juba!