EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: pruunid jalad ning sile nahk, loomulikult on see Avon!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuumust on sel nädalal küll lahkesti antud ning loodan, et oled rannamõnusid nautida saanud ning ehk ka pisut ära põlenud? Kui päikesest on saanud küllalt, aga nahatooni veidikene karamellisemaks saada sooviksid, siis täna räägin kahest tootest, mis seda efekti tõhusalt tekitada aitavad.


Teada on see, et isepruunistavaga perfektse tulemuse saamiseks tuleb nahka esmalt koorida ning seejärel hoolikalt isepruunistajaga kreemitada. Täna räägin teile Avon Skin So Soft sarja kehakoorijast ning 7in1 kehaemulsioonist.
image

1) Avon Skin So Soft kehakoorija
image

Selleks, et surnud naharakkude eest hoolitseda tuleks ikka aeg-ajalt oma nahka koorida ning tegelikult tuleks seda teha ka suvel (mis siis, et see veidike ka päevitust maha "kraabib" :D). Kuna koorimine on eriti oluline enne isepruunistaja kasutamist vaatame üle, kuidas mõjus mulle kehakoorija enne kreemitamist.
image

Sellisel kujul koorijat ma varem märganud polegi. Mis seda teistest eristab on selle vedel šampooni meenutav tekstuur ja peaaegu et märkamatud koorivad terakesed. Lisaks on koorijas juba sees sädelevad täpikesed, mis peaksid naha õrnalt sätendama jätma juba enne kehaemulsiooni kasutamist (kuigi ka emulsioonil on ju sära andev toime). Lõhna poolest on see meeldiv, kuid kergelt on tunda sellist "keemia lõhna".
Koorivaid terakesi on tõepoolest tunda vaid duši all ning minu arvates võiksid need isegi veidike suuremad olla, kuid asi võib olla ka selles, et koorija hakkab veega kokkupuutel päris tublisti vahutama, mistõttu koorivad terakesed ainult libisevad mööda keha ja on tunda vaid kerget kriipimist. Vahutava omaduse tõttu pole kindlasti vaja hiljem kasutada dušigeeli, sest koorija suudab väga hästi ka nahapinda pesta.
image

Koorija suudab nahka pehmendada ning muuta seda mõnusalt libisevaks ja siidjaks, lisaks on näha ka õrnu säravaid täpikesi kuid... Kogu selle ilu rikub asjaolu, et mu nahk hakkas peale kasutamist meeletult sügelema . Lisaks kõigele läks nahk ka õrnematest piirkondadest punaseks ja laiguliseks, (nagu oleks mul mõne toimeaine vastu allergia?!) õnneks taandus punetus ja sügelus minutitega, kuid siiski...?! Kui vaadata koostisainete nimekirja, siis on see tõepoolest väga kirju ja pikk ning ehk muutus mu nahk kogu kompoti peale pirtsakaks..
Tundub, et minul selle tootega sooje suhteid olema ei hakka, samas võis olla ka asi selles, et koorimine lihtsalt ärritas mu nahka tavapärasest rohkem?! Minult saab koorija seetõttu neutraalse hinnangu.

Avon Skin So Soft kehakoorija on saadaval Avoni konsultantidelt (tootekood: 0803-7) hinnaga 7.20 eur.

Hindeks 5/10


Märksa positiivsemate nootidega aga jätkame - nüüd on teie ees minu uus lemmik kehahoolduses! :)

2) Avon Skin So Soft 7in1 sära andev kehaemulsioon

image

Mis tootega on tegu?
Kerge koostisega kreem annab nahale sära. Nahk saab kauni kuldse kuma ja ei jää samas kleepuvaks.
Õhuline koostis katab naha ühtlaselt, niisutab ja silub. Sära andvad mikroosakesed annavad nahale kauni, tervisest pakatava ja suvise välimuse.

7 toimet ühes tootes (tegelikult ju 8?!):

Niisutab Kaitsev SPF 15 Hoiab naha pehme ja siledana Annab nahale loomuliku päevitunud jume Ühtlustab nahatooni Suurendab sära Pinguldab Annab nahale kaunima välimuse

Küll on elu lihtsaks tehtud, kõik 3 olulist kreemi kokku pandud - ihupiim, päikesekaitse ja isepruunistav, mida elult veel tahta?! Kas aga üks toode suudab seista kõigi kolme eest? Jah suudab küll! Lisaks kõigele on sellel ka imehea lõhn mis meenutab mulle täielikult päikesekaitse kreemi, kuid pole ka ime - sellel on ju pruunistav toime ja kaitsefaktor 15, mis tõepoolest suudab kaitsta nahka kuuma ja põletava päikese eest.

Ihupiimale omaselt on see õrna ja kergelt vesise koostisega, et nahka õrnalt niisutada just nii nagu on seda tarvis suvel. Kuna kreem on kerge, siis imendub see kiirelt jättes naha pehmeks ja elastseks. Kuna isepruunistava puhul on oluline kiire imendumisaeg, siis umbes 3 minutiga on toode täielikult naha sisse peitu pugenud.
image

Kui liikuda edasi pruunistavate omaduste juurde, siis õrna jumet suudab see tõepoolest anda ning säravate täpikestega kaetud jalad on garanteeritud! Õrnad päikese käes sillerdavad täpikesed muudavad jalad läikivaks ning tagavad kena välimuse ja kuma.

Kuna tegemist pole spetsiaalse päikesekaitsekreemiga, siis tuleks seda siiski peale ujumist värskendada. Kui aga rääkida sellest, kui kaua püsib nahk niisutatuna, siis mina olen kreemi oma jalgadele kandnud iga päev ning kusjuures iga päevaga muutuvad mu jalad järjest pruunimaks ning eriti hea on see, et väga kiirelt see maha ei kulugi. Muidugi tuleb olla pruunistajaga ettevaatlik, et sellega liiale ei läheks ning määrimisel tuleb seda peale kanda nii ühtlaselt kui võimalik. Õnneks pole minul selle pruunistajaga veel "õnnetusi" juhtunud (sülitab 3x üle õla) :)

Toote etiketil on ka hoiatus, et võib riideid määrida, kuid kui lasta kreemil täielikult imenduda ei ole vaja selle pärast muret tunda. 

Tubli töö, minu poolt täielik roheline tuli ja uus suvelemmik kohe kindlasti! :)

Avon Skin So Soft 7in1 sära andev kehaemulsioon on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 6,90 eur (11. kataloogis soodushind 5,69 eur).

Hindeks 9/10


No vot, kuidas võivad ühe sarja tooted olla nii nii erinevad... kuid igal juhul suur tänu Avonile vahvate toodete eest, mind ootab aga ees juba uus pakk testimiseks ning seekord saate lugeda palju küünehooldusest ning räägin ka maailma parimatest kulmukitkujatest! Kõigest sellest aga järgnevate nädalate jooksul! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: pruunid jalad ning sile nahk, loomulikult on see Avon!