EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kas poolpaljad pildid lisavad enesekindlust?

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

No terekest jälle!

Siia tulevad siis lubatud paljastavad pildid. Kes arvab, et alasti pilte pole sobilik üles riputada, siis vihjeks võin öelda, et rannas käin samamoodi. Vahel isegi paljastavamalt.

 

image
P.S. Ma kaldun arvama, et kübar rikkus pildid veidi ära. Kahjuks polnud ka peeglit, et enne poseerimist asjas veenduda.

Üldiselt mulle ei meeldi, kui mind pildistatakse siis kui ma kõnnin. Kõndivatel piltidel näen ma välja kui maamõõtja. Ma ei tea kas ka teised inimesed näevad mind kõrvalt vaadates nii? Viimasel ajal olen teadlikult oma samme lühemaks sundinud :D

Teine pildistamiseks mitte sobiv hetk on kui ma püsti tõusen. Lihtsalt siis on mu pikad jalad sõlmes nagu vastsündinud varsal. Aga see ülesvõte mulle isegi meeldib (Instas juba nägite):

image
Eks igal naisel on oma keha suhtes mõned hellad kohad. Ma vähemalt tahan nii uskuda, kuidas ma ikka niimoodi ainuke olen :D Minu hellaks kohaks on peale tagantvaate nabamuhk, mis ilmus peale esimest rasedust. Aga noh, tuleb leppida, pääsesin niigi kergelt!

image
Peale seda pildiseeriat sain ma teada, kuidas ma pean seisma, et ka tagumik hea välja näeks. Vot nii:

image
Vastan ka pealkirjas välja toodud küsimusele. Kas rohkem ihu näitavad pildid annavad  enesekindlust juurde? Jah, annavad küll! Eriti, kui pildid on soosiva nurga alt võetud ja kui kõht pole veel heast-paremast punni täis õgitud :D
Muidu ikka mõtlen, et tsellulliit jne, aga pilte vaadates näen, et käib kah, eriti laste ja vanusega. Lisaks ilma trennita. Ma ei ütle, et mu enesekindlusel miskit häda oleks, aga vahel sellised pisiasjad segavad. 

image
Tulevikuks on mul kuri plaan lasta endast magamistoa seinale veelgi siivutum pilt lasta teha. Nt midagi sellist - piisavalt tagasihoidlik, samas oi kui seksikas. Seda peab kindlasti mõnel profil teha laskma, küll nemad juba teavad kuidas asi hea saab. Kuigi jah, sellega peaks igaks-juhuks kiirustama. Mine sa tea kunas selle vormi päris välja lööb :D

Kas teie arvates tõstavad paljastavamad pildid enesekindlust?
Millised on teie kehal hellad kohad? Kas olete mõelnud akti fotodele või olete seda juba teha lasknud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kas poolpaljad pildid lisavad enesekindlust?