EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: kuidas koorida nahka siidiselt ning mängleva kergusega? Nonique teab!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Need, kes on mu blogi lugenud teavad minu suurt armastust Nonique toodete vastu ning teavad ka seda, et kui mul oleks vähegi võimalik ostaksin ma nende riiulid tühjaks, sest 1) need tooted on looduslikud 2) need on looduslike toodete kohta uskumatult odavad 3) puuviljapildikestega pakendid näevad nii head välja 4) need lõhnavad nii puuviljaselt, et ajavad imekombel näiteks ka kõige väiksemal laimisõbral laimi söömise isu peale 5) pole veel siiani leidnud toodet, mis oleks kasu asemel kahju teinud. 

 

Täna jätkan aga kiidulaulu, saate näha minu kogemust Extreme Energy sarja teise tootega, milleks on näokoorija.


Nonique Extreme Energy Facial Scrub - näokoorija
image

Mis tootega on tegu?

Värskendav näokoorija kõikidele nahatüüpidele.
Ergutava ja värskendava efektiga näokoorija sisaldab rikkalikult mahekasvatatud taimseid koostisosi. Näokoorija sisaldab kombinatsiooni nonilehtedest*, aaloest*, guaraanast* ja avokaadoõlist*, mis puhastavad õrnalt poorid ning värskendavad nahka. Näokoorijal on meeliergutav marakuja-, mango- ja greibilõhn.
Näokoorija mõjub värskendavalt, niisutab sügavuti nahka ja muudab jume säravaks. Looduslikud koostisosad taastavad naha loomuliku niiskustasakaalu ning on silendava ja toitva efektiga.
* Kontrollitud mahepõllumajandusest.
image

Extreme Energy sarja magus ja lõhnameeli ergutav greibilõhn ei ole mulle enam üllatus, sest  sama sarja näopesugeeli lõhn on mu südame juba ammu võitnud. Näokoorija on oma koostiselt samuti geeljas ja tegelikult isegi suhteliselt tahke, (olen varem kokku puutunud kordades vedelamate näokoorijatega). Koorija on läbipaistev ning koorivad mikroterakesed on aga nii tillukesed, et neid pole võimalik isegi palja silmaga märgata, kuid kõik see on näonahale ainult kasulik, näokoorijad peavadki olema just võimalikult pisikeste terakestega, et need nahka hoopiski kahjustama ei hakkaks. 

image

Mis puutub aga koorimisse, siis mina soovitan võtta pigem väiksem kogus kui suurem. Miks? Mina võtsin suure hurraaga kohe päris tubli törtsukese koorijat ning imestasin, et miks ma ei tunne koorivaid terakesi. Põhjuseks see, et lisaks koorimisele vahutab koorija ka veidi ning tekkinud vaht hakkas mu näonahka hoopiski hellitama ja tekkis tunne nagu kasutaksin näopesugeeli. Järgmine kord olin juba targem ning võtsin just täpselt sellise koguse nagu on ülemisel pildil ning siis oli juba ka koorivaid mikroosakesi tunda, kuid siiski jäid need minu jaoks ehk liiga hellaks, oleksin oodanud veidike "koorivamat tunnet". Näokoorija pehmendab nahka ning aitab seda ka puhastada ning need kaks omadust kokku annavad näole juurde värskemat väljanägemist ning imelisest greibilõhnast ei maksa isegi rääkida, mis hiljem nahale pikaks ajaks püsima jääb... Peale koorimist soovitan nahka ka kerge kreemiga toita, et leevendada koorimisest tekkinud õrna punetust.

Hindeks 8/10

Minu kallistused ja paid teile!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: kuidas koorida nahka siidiselt ning mängleva kergusega? Nonique teab!