EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

MY TANNING ROUTINE

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere taas! Olen nüüd vaikselt tagasi oma töises rutiinis ehk siis päevad on jälle pikad, aga positiivne on jällegi see, et kodust üksi olemist on vähem :). Agaaa et seda väärtuslikku vaba aega kokku hoida, asun ruttu teema kallale ;). 

 

image

Suvi on meil siin olnud nii nagu ta on, aga pruun jume on igal aastajal ilus, nii et ma loodan, et pole oma positusega lootusetult hiljaks jäänud. See suvi ma polegi mitte ühtegi korda bikiine selga saanud panna ja tegelikult ma sinna päikese kätte küpsema enam ei kipugi. Olen pigem avastanud isepruunistava kosmeetika võlu ja kasulikkuse, nii et jälle üks samm lähemale oma tervise eest hoolitsemiseks. Mitte, et nende vahtude, kreemide peale kandmises midagi otseselt kasulikku oleks, aga tervislikum variant igal juhul, kui päev läbi päikese käes praadimine.

Oma St. Morize vahu ostsin kuskil sügisel ning nüüdseks on pudel otsakorral. Vastu pidas see mul tegelikult isegi kaua, sest ma väga tihti järjest seda ei kasutanud ka. Vahepeal vist isegi paar kuud jäi vahele, nii et kui seda järjepidevamalt kasutada, saab rutem otsa ka. Loogline, right?

Aga nii, alustame algusest. Kuna see isepäevitavate toodete kasutamine on üks parajalt pikk protseduur, siis loomulikult on enne "päevitama" hakkamist vajalik eeltöö ja naha ettevalmistamine. Hea oleks paar päeva enne "päevitamist" oma nahka näiteks igal õhtul kreemitada, sest siis on selleks päevaks nahk parajalt niisutatud ja toodet on palju kergem peale kanda. Kõige ideaalsem oleks vahtu peale kanda õhtul, sest siis saab su nahk öö jooksul soovitud jume ning selle isepruunistava "kihi" saad hommikul maha pesta.

image

Esimene samm siis õhtul oleks naha koorimine. See eemaldab nahalt surnud rakud, teeb naha siledaks ja seetõttu jääb lõpptulemus ka ilusam.  Peale koorimist tuleb jälle nahka niisutada, kasutades selleks kehakreemi või kehavõid, vastavalt sellele, kuidas keegi harjunud on. Kui kogu keha on mõnusalt ära kreemitatud, lase sellel naha sisse imbuda ja oota umbes veerand-pool tundi.  Kanna isepruunistav vaht kehale spetsiaalse kinda abil, sest siis ei jää sinu peopesad laiguliseks ning kogu jume saab ka ühtlasem. Mina alustan oma päevitamisrutiini jalgadest ja lõpetan kätega, nii ei puutu "vahused" kehaosad kuhugi vastu ja ei teki laigulisi kohti.  Peale vahu peale kandmist pane selga võimalikult lohvakad riided, või veel parem - käi toas paljalt ringi kuni oled ära kuivanud :D . Magama minnes soovitan kohe võtta asendi, kus kindlalt magama jääd, sest linade vahel siplemine ei pruugi just soovitud tulemust garanteerida.  Hommikul hüppa dušši alla ja peale seda alusta taas keha kreemitamisega. See aitab jumel kauem peal püsida ja ei teki nii palju kulumisjälgi kehale. Kõige parem oleks kasutada mingi tugevat puuviljalõhnalist kreemi, mis "peidaks" isepäevitava kosmeetika lõhna. Kreemitada võiks igal õhtul :).

image
Üritasin küll võimalikult sama valgust kätte saada, aga kuna erinevad päevad ja erinevad ilmad õues, siis täpselt ühtemoodi ei jäänud.

Kui konkreetselt St. Morize vahust rääkida, siis minu arust on tegemist väga hea tootega. Kuna hind on tal ka tunduvalt soodsam kui näiteks St. Tropezi oma (St. Moriz 200ml saadaval MyLookis hinnaga 7,95€ ja St. Tropez 240ml saadaval Iludus.ee's soodushinnaga 28,80€), siis ei saagi ilmselt oodata täiuslikkust. Samas jäin mina tulemustega väga rahule. Miinustena tooksingi välja selle spetsiifilise lõhna, kuigi ma ei tea kas St. Tropez'i vahul on ka mingi lõhn küljes või mitte (?). Teine probleem, mis selle vahuga tekkis oli see, et rohkem liikuvad kohad (küünarvars ja reie sisemised küljed) kippusid kiiremini jumet kaotama. Seetõttu ootasin ma nii mõnigi kord kuni kogu jume oli maha kulunud, et saaks uue ühtlase kihi peale panna. Aga jällegi, võib olla on ka teiste toodetega nii ja asi oli lihtsalt minus. Igal juhul soovitan ise omal nahal ära proovida! ;)

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits MY TANNING ROUTINE