EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Naiste leggingsid Ebayst.

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen ostnud 3 paari, erinevas stiilis, leggingseid Ebayst ja toon nüüd ka teieni,

millised need on ja kuidas vastu on pidanud.

 

 

 

Müüja:  exbuy

Müügi stiil: oksjon

Toote hind: 7,16 €

Postikulu: tasuta

Makseviis: Paypal

Tarneaeg: 9-23 tööpäeva

 

 Vaata ka exbuy muid asju Ebays

 

 

 

Ülevaade:

Täitsa uued, kuulsuste lemmikud, seksikad, nahkse välimusega leggingsid. Hästi venivad ning ilma taskuteta.

Värvus must aga võib erineda arvuti värviga.

Suurus S.

 

Nende retuuside ostmine oli minu jaoks suur katsumus. Kui vaadata pilte, kellel sellised jalas siis tundusid need ilusad aga et ise kanda... Kahtlane!! Aga ei, lõpuks otsustasin ikka end kokku võtta ja järgi prooivda. Ning ei kahetse, olen väga rahul. Retuusid on küll väga, väga ümber aga see ongi ju retuuside mõtte. Kui nad natuke suured oleks siis oleksid need ikka jalas jube koledad. 

Esimest korda kandes kartsin, et rebenevad, kui pisut rohkem liigutan ennast. Aga ei... Pidasid ilusti vastu.

Kindlasti kannan neid suvel veel:)

 

 

 

Looma mustriga leggingsid

 

Tahtsin endale väga,väga saada selliseid retuuse ja nüüd siis saingi...

Kas ikka sain...?

 

 

 

Müüja:  utopialive87

Müügi stiil: oksjon

Toote hind: 2,97 €

Postikulu: tasuta

Makseviis: Paypal

Tarneaeg: 8-25 tööpäeva

 vaata ka utopialive87 teisi pakkumisi Ebays

 

 

Ülevaade:

Panteri mustriga, seksikad, venivad, naiste retuusid. Uued ning kõrge kvaliteediga. Pikkus 90cm, vöökoht 46-100cm ja puus 83-110cm. Suurused võivad erineda umbes 2-3cm

võrra.

Ma ootasin neid nii väga. Mul liht viimase aja hullus see panteri muster. Ebay "whats list" on täis selliseid riideid. Njah... Aga sattusin nende ostmisega liiiga tuhinasse ja unustasin pöörata tähelepanu suurustele. Minu jaoks see 90cm on ikka liiga lühike. Et minule sobiks peaks pikkus olema umbes 100cm. 

Kus juures kunas mulle väga. väga meeldivad sellised retuusid siis plaanisin osta uued aga siis pikemad ja ma ei leidnud:( Suurim pikkus, mis oli, oli 96cm. Aga ma ei anna alla veel. Proovin ikkagi leida neid. Kui Ebayst ei saa siis mõjalt saab ehk ikka. Aga nende retuusidega saab kas tõmmata nad kortsu üle põlve või lasta nad lihtsalt lühemaks teha. Nii et päris raisus need ei ole.

Materjali kohapeal kiidan. Mõnusad pehmed ning esimese kandmisega koheselt ära ka ei kulunud. Ainuke asi mis mind häirib on õmblused. Need on õmmeldud valge niidiga ja kunas tegu on veniva materjaliga siis need valged õmblused paistavad välja. Ja pisut kole on see. Aga jah... Pikema pusa või minikleidi alla sobivad ideaalselt. Egas 3 euro eest, miskit eriti kvaliteetset asja soovida ei saagi ju:) 

 

 

 

Teksa look leggingsid

 

 

Minu vanad teksa look retuusid olib juba katki, nii siis oli aeg uued muretseda...

 

 

 

Müüja:  annashi008

Müügi stiil: oksjon

Toote hind: 5,9 €

Postikulu: tasuta

Makseviis: Paypal

Tarneaeg: 8-25 tööpäeva

 

Vaata ka annashi008 teisi pakkumisi Ebays

 

 

Ülevaade:

Tänu nende elastsele materjalile on nad ümber nagu päris skinny teksad. Toode võib erineda arvuti pildiga ning müüja palub ignoreerida toote suurust sest Aasia inimesed on paar suurust väiksemad.

Retuuside muster on selline omapärane. Sinna oleks nagu peale kirjutatud terve jutuke ning ühele jalale on tehtud katkiste teksade ilme ja teisele  suur Eiffeli torn. Tellides ma seda Eiffeli torni ei märganud ja arvasin, et olin saanud valed retuusid. Aga ei... nagu näha on see täitsa olemas.

Taaskord võiksid pikemad olla. Aasia inimesed on vist väga lühikesed sest enamus asju jäävad mulle lühikeseks. Kuigi ma pole eriti pikk aint 168cm. Sellise normaalse kasvuga, omast arust;)

Kohe esimese korraga hakkasid hargnema. Aga teised retuusid läksid mul samamoodi. Ju siis mu ahter on selliste retuuside jaoks liiga suur. 

Ühesõnaga päris maha ma toodet ei teeks, kunas teised, mitte hiina, retuusid lagunesid samamoodi ju see materjaal on selline kahtlane.

 

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli Naiste leggingsid Ebayst.