EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

The Body Shop frosted cranberry

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vist on nii, et kõikidele neidudele meeldib kingiks saada midagi The Body Shopi sortimendist. Olgugi selle firma tooted kallimad, siis selle taga on mingi riukalik emotsioon, mis teeb tuju hoobilt paremaks ning nahahoolduskorra lõbusamaks. On mul õigus?


Täna räägin lähemalt kahest kehatootest ning selle sarja nimi on Frosted Cranberry. Ma olen nende jõhvikakollektsiooni ennegi proovinud, aga tänavu on sõna "frosted" ees. Mina ei näe ega tunne mingit erinevust... Kas teie oskate öelda?

image

image
Frosted Cranberry shimmer lotion on kehakreem, mis ei anna just väga palju niisutust. Kasutan seda pigem vaid dekolteel ja kätel, kui tahan natuke sädelust. Samas sisaldab ihupiim jõhvika ekstrakti, Ausa Kaubanduse sheavõid, magusmandliõli ja seesamiseemneõli. Kehakreem on hapuka lõhnaga ning tõepoolest meenutab jõhvikat, või vähemalt jõhvikajooki. image
Naised räägivad, et The Body Shopi koorivad dušigeelid ei ole just väga tõhusad. Frosted cranberry body polish on aga just piisav, niiet ju ei olegi tegu dušigeeliga, vaid siiski koorijaga... kuigi pakend räägib teist lugu. Tõepoolest, koorivad osakesed on piisavalt tugevad, et eemaldada surnud naharakud ning geeljas tekstuur on väga mõnus. Nahale masseerides muutub geel kreemiseks ning ei kao kuhugi minema nagu tavaliselt body shopi koorijad seda teha "armastavad". Lõhn on samuti hapukas ja jõhvikane, pakend ning logo armsalt punased. :) Sisaldab jõhvika ekstrakti ning purustatud pähklite ja kiivi seemnete koorivaid osakesi.

image
Tegemist on tõeliselt mõnusa jõulumeeleolulise komplekiga, mis on kindlasti minu truu kaaslane sellel talvel. Külmema tooniga sädelev kehakreem püsib peal kenasti ka järgmisel päeval. image

Kas te ole seda kompleti proovinud?

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp The Body Shop frosted cranberry