EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Testing: Dove and Timotei

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minuni jõudsid Dove ja Timotei uued juuksehooldustooted, mida nüüd huviga katsetama hakkan.
Dove on välja tulnud väga elegantsetes pakendites uue sarjaga – Pure Care Dry Oil šampooni, palsami ja kuivõliga. Uus sari on mõeldud eeskätt kuivadele ja tuhmidele juustele, sisaldades juukseid niisutavaid õlisid, näiteks Macadamia õli. Väga hea – minu juuksed on ikka väga kuivad, panen Dove sarja kohe proovile :)

IMG_1706.JPG

Timotei uus sari Precious Oils sisaldab samuti šampooni ja palsamit ning on mõeldud normaalsetele ja kuivadele juustele. Timotei sari sisaldab jasmiiniekstrakti, argaania- ja mandliõli ning on parabeenide- ja värvainetevaba.

Aitäh Dove ja Timotei põnevate toodete eest!

***

I’m going to test new hair care products from Dove and Timotei, both made in purpose to give hair some life and moisture.
Dove new range Pure Care Dry Oil includes shampoo, conditioner and dry oil, all in very elegant and beautiful packages. Dove new range includes valuable oils like macadamia oil that help to moisture and nourish the hair. Very good, as I have dry hair I’m quite excited to put Dove onto the pressure – will those new products pass my personal test? :)

Timotei new Precious Oils range is ment for normal or dry hair. Products include organic Argain oil, Almond oil and Jasmine extract. It’s positive that Timotei new range is paraben and colorants free!

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Testing: Dove and Timotei