EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Brush-wash Day

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna on pühapäev, seega ärge unustage oma meigilintsleid pesta! Kord nädalas peaks oma meigipintsleid kindlasti pesema, kas šampooni või spetsiaalse puhastusvahendiga. Kui pintsleid ei pese, siis hakkab neis “elu” käima ja näonahal väljendub see punnide või muude ebameeldivustena. Ei tahaks ju, ega? Seega – pintslid pessu! :)

IMG_1668.JPG

***

Today is Sunday and it’s time to wash your make-up pencils and brushes. It’s necessary to wash them with shampoo or some special cleaner at least once per week otherwise they will come “alive” and cause you different skin problems. You don’t want that, right? So – let’s give them a bath :)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Brush-wash Day