EEVA naistekas

Neljapäev, 16. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Appid mida kasutan

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Loodan et keegi puhtalt pealkirja põhjal ei arva, et mul mingi paanikahood viimasel ajal, muudkui appi ja appi. Üleelmine postitus oli "Appi, toidupildistjad!". Seekord aga räägin app`idest, mis minu telefonis kasutust leiavad. 

 

Kalkulaatorist, galeriist, äratuskelladest jm ei hakka rääkima, need on niikuinii kõigil algselt telefonis olemas.

Panen siis oma App`id enam-vähem kasutustiheduse järgi nimekirja:

1. Loomulikult Instagram!! Lisan ise päris palju pilte ja laigin teisi...see on pehmelt õeldes juba sõltuvuse kujunemise äärel :D Ma jälgin üle 440 inimise ja kui ma jätan 12 tunnise vahe sisse, siis kõiki uusi pilte ei näegi. Eks ma pean siis ikka tihedamini asja üle vaatama, mine tea millest veel ilma jään :D

2. Bloglovin. Mugav viis kiirelt mõned blogid üle vaadata, kasvõi voodis või autos. 

3. Candy Crush Saga. Kunagi mul polnud telefonis ühtegi mängu ja ka arvutis ei tegelenud selliste totrustega :D Selle mängu tõmbasin hiljuti ja nüüd ikka mängin, 65 level on lõpetatud ja nüüd tegelen üle silla saamisega. Nõme, kui levelit ära ei tee, peab pool tundi ootama, et uue elu saaks :D 

4. Viber. Kasutan 2-3 korda nädalas. Põhiliselt suhtlen seal Timmoga kui ta parasjagu kodust eemal on. Tänu Viberile sai ta videopildis näha kuidas Kristella ilma abiratasteta sõitma ja abivahenditeta ujuma õppis. 

5. Waze. Kui pikemat otsa sõidan, siis kasutan. Hea teekonda jälgida ja punkte saab ka, see on ju kõige tähtsam :D Jõulude ajal jagati kommikesi ja jalgpalli hooajal palle. Lihtsalt tee peale puistati maha ja kui üle sõitsid said punkte(kõik käis läbi telefoni ekraani, reaalselt sa pallist üle ei pidanud sõitma). Peaaegu nagu arvutimäng :D Saab ka navigeerimis eesmärgil kasutada, aga minu arvates pole see nii hea ja täpne.

5. Kui on vaja aadressiga abi või võõras kohas liigelda, siis on alati abiks GoogleMaps app. 

6. Ask.fm - paar korda päevas vaatan üle kas midagi uut on.

7. SkyPlus. Kasutan üsna harva. Kirjeldamist ilmselt ei vaja, kõik ju teavad mis asi see SkyPlus on.

8. No Crop. Instagrami jaoks ühendan mitu pilti üheks kokku. Kasutan väga harva.

9. Yahoo ilm. Vahel vaatan mõne päeva ilma ette.

10. Endomondo. Hea spordi app, erinevad võimalused. Kasutasin kõndimisel. Näitas teekonda, kaloreid, kiirust jne. Pole viimasel ajal kasutanud...no pole jalutanud ka ju! Peaks vist käsile võtma jälle :D

image

Milliseid App`e teie kasutate?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Appid mida kasutan