EEVA naistekas

Reede, 17. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ilveste eraelu

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ilmselt pole enam mitte kedagi, kes nende eraeluga kursis pole. Tegelikult ma ei tahaks siin sellest kirjutada, aga ma kirjutan ikka, eksole :D

Alustuseks ma ütlen ära, et ma ei poolda sugugi abielu väliseid intiimsuhteid. Kui tahad kedagi teist, tuleb kõigepealt esimene suhe lõpetada. See oleks kõigi suhtes aus, aga see selleks.


Tegelikult mind panevad imestama kõik teised inimesed, kellesse asi nii väga ei puutu. No see ei loe, et esileedi ja tema voodielu on terve Eesti arutada, eksole!
Milleks on vaja erinevatesse foorumitesse teha kümneid erinevaid teemasid: näe tegi seda ja toda. Ja siis kõik kaagutavad takka järgi mingeid labasusi. Kas teil inimesest kahju pole? Kas peab nüüd igal pool sellest rääkima kui nõme inimene ta ikka on? Kas peab Facebooki tegema kümneid kommuune selle musitamise kohta, et kõik õeluskotid saaks kokku koguneda ja tatti pritsida? Kas peab kõiki neid teemasid refresh`ima et veel umbes kümme korda midagi sitasti õelda. No jumal küll, loe uudis läbi, pöörita silmi ja elu läheb edasi. Kas on vaja kogu seda komejanti? Ma arvan et see pilt ei rõõmustanud nii või naa asjaosalisi.
Ei, ma ei õigusta tema tegu, aga kas selle kõigega peab tõesti nii kaugele minema?

Aga nohh, millegi pärast on esileedi alalõpmata kõigil hammaste vahel: oli paks, võttis alla, ikka ei kõlvanud. Küll oli suu imelik, küll oli liiga küürus, teinekord oli liiga kallis käekott... Siis oli maitsetu ka veel takkatipuks. Mõtleks vaid, julges kodust välja minna teksapükste ja t-särgiga, ise tahab veel esileedi olla!
Mõelge korraks end ise sellisesse olukorda. Nohh teie mees oleks Ilvese asemel ja teie esileedi, kui teile kogu selline jama kaela tuleks? Te oleksite alati tähelepanu keskpunktis, kõik halvustaksid, kellegile ei kõlba, alati on kõik valesti ja koledasti. Teie enda arvates annate parima ja ikka ei sobi? Teie ei valinud mehele sellist ametit, et ise kuulus olla. Kas teil oleks hea? Me kõik oleme inimesed.

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Ilveste eraelu