EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Avon Naturals rohelise oliiviga näopesugeel ja toitev näokreem

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!:)

On kätte jõudnud aeg rivistada uued Avoni tooted teie ette.Täna on nendeks Avon naturals rohelise oliiviga näopesugeel ja näokreem.

Siin mainin koheselt ära, et minu arvates on mul maailma kõige hullem näonaha tüüp ehk rasune.Siiamaani pole ma saavutanud kordagi täielikult puhast näonahka ilma, et nad oleksid vistriketa ja õrnate punakate laigukesteta.Ajab kohe vihaseks.

 

image

kõigepealt tutvustan ma teile näopesugeeli.Toodet on 125ml ja pakendi poolest on tavaline roheliste toonidega ja oliivipildiga tuup, kork on tal keeratav, kuigi võiks olla klõpsuga(saate aru küll mida ma mõtlen:) oleks lihtsalt mugavam aga ega see mind ei häiri).Tootel on õrn oliivilõhn mis segune õrnalt värskusega.Tuubil on piisavalt väike auk, et toodet korraga liiga palju ei tuleks.Toodet olen kasutanud juba kolm nädalat(kui ma õigesti mäletan) ja siiamaani olen ma sellega väga rahul.Minu näonahk on kindlasti selletõttu natukene paranenud.Enne kui ma kasutama hakkasin olid mu nägu katmas natukene rohkem punne ja punetust aga nüüd on seda nagu natukene vähemaks jäänud, vb isegi piisavalt vähemaks.Enne näopesugeeli kasutamist tuleb nahk niiskeks teha ja peale seda kanda geeli nahale ringiliste liigutustega, et toode hakkaks õrnalt vahutama.Mis mind kõige rohkem üllatab on see, et poorid on näos palju väiksemaks läinud.Toodet kasutan igapäev hommikuti ja õhtuti enne magama minekut.Mis mulle tõsiselt selle toote puhul meeldib on see, et ta jätab naha peale pesu nii siledaks ja pehmeks :)

Mis mulle selle toote juures meeldib:

Sile ja pehme nahk mille toode jätab peale kasutamist Värske oliivi lõhn

Järgmisena toon teie ette toitva näokreemi.Kreemi on 75ml.Lõhn on täpselt sama nagu näopesugeelil aga natukene tugevam.Kreemi kasutan ma ühekorra päevas ehk hommikul peale näopesugeeliga pesemist kannan ma peale näokreemi.Näokreem on mõeldud suuremalt jaolt naha niisutamiseks, kuigi minul sellega eriti muret pole leidub mul näos siiski mõni koht mis tahab olla kuivem kui mujal(kõige rohkem nina piirkond ja vahest põsel).Kreem ise imendub naha sisse kiiresti niiet, sellega probleeme ei ole.Kõige rohkem need töötavadki sinu kasuks siis kui neid tooteid koos kasutada ehk tagab parema kvaliteedi sulle :)

Mis mulle selle toote juures meeldib:

Kiire imenduvus ehk ei ole kaua vaja oodata kuni toode imendub Oliivi värske ja tugev lõhn

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Avon Naturals rohelise oliiviga näopesugeel ja toitev näokreem