EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Veebruari lemmikud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Üritan alati teha vajaminevad ostud läbimõeldult ja kaalutletult. Eks äkkoste tuleb ka vahel ette, aga viimasel ajal on neid ka vähemaks jäänud. Tänu sellele puudub mu kodus kosmeetika, mida ma ei kasuta. Need viis asja, mida teile näitan, on tõesti kvaliteetsed ja põhimõtteliselt ka oma hinda väärt.

Organix awapuhi ginger sari on intensiivne niisutus külmal ajal. Kasutan palsamit maski eesmärgil, sest vastasel juhul on mu peanahk kuiv ja ketendav. Hõõrun seda kergelt ka peanaha sisse ja jätan mõjuma paariks minutiks. Pärast kasutamist on juuksed pehmed ja siledad. (PS! peanahale jätmine selle palsamiga ei tee juukseid rasvasemaks) Suur pluss Organixi puhul on, et ei sisalda sulfaate, parabeene, naftakeemiajääke, pole loomadel testitud. Suurtest pudelitest jätkub mitmeks kuuks ja lõhn on neil mõnus ja värske. Hind mõlemal kümme eurot, kõige suurema valikuga Organixi tooteid on müügil Kaubamaja ilumaailmas. image

Make up Store lauvärv toonis deadly ostsin kulmude värvimiseks, aga lauvärvina on see samuti kena matt toon. Kui hästi tahta, siis sobib ka kontuurimiseks, aga sel juhul ettevaatlikult hajutada, sest see on tumepruun värv. Ainuke miinus on, et lauvärvi kaas tuleb väga kergesti tagant ära. Hinnaks 12 eurot, mis isegi tundub mõistlik, arvestades, et kasutada saab mitmetpidi.

image
Üks parim jumestuskreem, mida siiani kasutanud olen, on MAC Studio fix. Kasutusel on mul teine purk, seetõttu teadsin, et see ka kindlasti sobib mulle. Jumestuskreemi üks kiht annab keskmise katvusega mati lõpptulemuse, kattes ka väiksemad punetused. Teine kiht on veel katvam ja seda ongi hea nö ehitada peale. Jumestuskreemil on väga omapärane lõhn, mida kirjeldada pole võimalik... aga mulle meeldib. Kuivema nahaga on tähtis nahka kindlasti enne niisutada, sobilik ka rasusele ja normaalsele nahale. MACi leti taga Kaubamajas on alati nii sõbralikud müüjad, nemad oskavad aidata õige tooni ja toodetega :) Hind on krõbe, umbes 28 eurot.
image
Elizabeth Ardeni eight hour creami huuleläige on aegumatu klassika. E-vitamiini ja pehmendavate osakestega rikastatud koostis niisutab huuli terve päeva vältel. Lõhn on sama nagu universaalsel eight hour creamil, mis pooltele meeldib, teistele on täiesti vasukarva. Välimus on kena ja tuubi ots, millega huuled ära võõbata on ka mugav. Tellisin MyLook e-kaubamajast, seal on hinnad oluliselt odavamad kui näiteks Kaubamaja ilumaailmas. Kui see peaks otsa saama, siis ilmselt uue telliksin ikkagi tavalise eight hour creami, sest peale huulte ravib viimane ka pisikesi marrastusi, kriimustusi ja kuivasid kohti nahal. image

Kas oled siit midagi proovinud?

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Veebruari lemmikud