EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tühjad totsikud/potsikud

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma avastasin, et mu kott, kus ma oma kasutatud tavaari hoian on juba puupüsti täis. Seega ladusin nad kõik põrandale ja imestasin, et miks ma pole varem seda postitust teinud. Mõeldud-tehtud. Võtsin kiiresti telefoni pildistamiseks ja siin see postitus on.

Ütlen veel, et päris kõik asjad ei ole mul ära kasutatud. Sest need lihtsalt ei sobinud või ei meeldinud mulle mingil põhjuse. Aga lisasin nad siia, sest need lähevad ikkagi äraviskamisele. Seega alustame.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






 

 

 
Avon Planet Spa kehakoorija on see tegelikult, aga kuna tegu oli väga vedela koostisega, siis mina kasutasin seda dušigeelina. Lõhn mulle nii väga ei meeldinud ja kuna tegu oli ikkagi koorijaga, siis st, et toode ka ei vahutanud nii nagu ma oleks soovinud. Lõpuks see ikkagi otsa sai. 
1/5


Avon Naturals sarja dušigeel. Tegu oli mustika ja orhdee lõhnalise tootega. Ootasin sellest natukene rohkem, kuid tuleb tõdeda, et ega sellel suurt viga ka polnud. Pesi ja vahutas. Lõhn oli parem pudelist nuusutades, kui siis, kui geeli nuustikule kallasin.

3/5


Oriflame Nature secrets mindi ja vaarikaga dušigeel. Vot selle tootega võin väga rahule jääda. Mulle meeldis toote geeljas, veidike paksem koostis ja see lõhn. Tegu oli väga värskendava tootega. Eriti meeldis mulle seda kasutada suvel, kui hindan värskust või siis kui tahtsin end natuke rohkem virgutada. Lõhnas suurepärast ja vahutas ja kork käis ka hästi kinni/lahti. Tubli.

5/5
 
 
 
 

HTH dušiõli.  Ma pole varem sellise tootega kokku puutunud, Dušiõli. Okei.

Nüüd siis sai see järgi proovida. Ütlen ausalt, et tegu on minu jaoks natuke harjumatu tootega. Sellist head lõhna sellel pole, Jah see vahutas, aga lõpus hakkas see spetsiifiline aroom mis tootel on "närvidele" käima. Ootasin juba millal toode otsa saab. Kuna geelis peaks olema ka õli, siis võiks arvata, et lisakreemitamist ei ole vaja teha. Vale. On ikka küll. Mul on küll väga kare vesi kodus, siis lootsin, et äkki natukenegi aitab. Kuid ei. Pigem kasutaksin seda kätepesuks, kui kehal. 
 

 

1/5
 
Lisan siia ka kehakoorija. 
 
 
 
 
 
Oriflame Swedish Spa scrub. Mõnus suhkrune, ja pean tõdema, et mulle meeldis selle toote juures see, et pärast selle kasutamist jäi mu nahale nagu õline kiht. Mis polnud muidugi mitte üldse paha. St, et lisa kreemitamist mu keha ei vajanud. Väga rahul. 
4/5
 
 
 
 
 

 

 



Avon Milk&Honey vannivaht.  Ei midagi erilist samas ka mitte midagi halba. Lõhn oli neutraalne. Midagi polnud ei liiga palju ega liiga vähe. Vahutas ilusti. 
3/5
 
 
The Body Shop vannipallid. Need on ühed ütlemata ägedad asjad. Tõsiselt. Kui see sari, moonidega välja tuli, siis sattusin esimese asjana vaimustusse nendest pallikestest. Nii ma nad koju ostsin. Palli sees olid sellised mooni tükikesed, mis siis vees olles jäid vette. Hiljem, kui vee välja lasin, leidsin põhjast ikkagi mooni tükke. Väga mõnus. Vesi muutus ka selliseks piimjaks. Tahan veel neid. 
5/5
 
Oriflame sarja Sparkle in Paris vannivaht/dušigeel. Väga mõnusa lõhnaga. Kasutasin seda dušigeelina. Mõnus koostis, mõnus lõhn, mõnus vaht. Lõpuks panin veerand pudelist vanni. Vannis ta nii hea polnudki. Mulle ega vahtu ei tekitanud nii, kui päris vannivahud. Aga mõnus aroom täitis küll vannituba. Hinde annan ma nii dušigeelina, kui vannivahuna kasutamise eest ;) Ehk siis punkt maha vannivahu eest,
4/5
 
Avon MRS Frosty vannivaht jõhvikas. Pisike vannivaht, mis sai peale 2x kasutamist otsa. Mulle meeldis väga see pakend. Sellises pakendis võiks ka suurema kogusega tooteid müügile tulla :D 
3/5
 
 
 
 

 
 
 
Lakme mask punastele juustele. Toode oli punast värvi, pidi kaitsma punast juuksevärvi. Nu mina isiklikult polnud selle tootega rahul. Miks? Lihtsalt see toode ei meeldinud mulle. Mu juuksed jäid väga imelikud peale pesu, ma ie täheldanud, et oleks paremini kaitsnud mu punaseid juukseid, kui mõni muu toode. 
2/5
 
Schwarzkopf  kuumakaitse. Kasutasin seda toodet aint paar korda. See muutis mu juuksed raskeks,kleepuvaks ja pärast seda tundusid juuksed nagu oleksid rasvased. Proovisin niivähe panna kui võimalik, ikka sama asi. Pm terve pudel läks prügikasti :(
1/5
 
Batiste kuivšampoon Tropica. Ma jumaldan Batiste sarja kuivšampoone. Nad on nii hea lõhnaga ja nad teevad oma tööd väga hästi. Mõnus lõhn, juuksed jäävad nii nagu ma soovin ja üdini 5+ toode. 
5/5
 
 
Avon Advance Techniques moroccan argan oil. Kasutasin juukseotstel, kuna mu otsad on alati väga nirud. Käin neid regulaarselt juuksuri juures lõikamas, kuid ikka katkevad, lähevad kaheharuliseks ja näevad katkised välja.. See toode tegi asja natukene paremaks. 
5/5
 
Tigi S-factor smoothing lusterizer. Tegu on maasikalõhnalise, kuumakaitse, soengu geeliga, millesse on lisatud sära andvaid osakesi. Seega, juuksed jäävad sõna otseses mõttes sädelevaks ja käed :D Tükk aega on tegu, et see kätelt maha pesta :D Meeldis selle paks koostis, valge ja maasikalõhn. Tuleb olla ettevaatlik, et liiga palju ei paneks, sest siis muudab juuksed rasuseks ja raskeks, Mis pole üldsegi ilus. Suvel, päikese käes näevad juuksed väga ilusadja sädelevad välja. 
4/5
 
 
 
 
 

 
 
Avon clearskin must näomaks. Toodeoli tõesti musta värvi ja lubas puhastada kõik mustuse mis näos on. Mulle isiklikult Avoni näomaskid ei istu, kuna tekitavad näkku igasugu tegelasi, mida sinna aga vaja ei ole. See maks oli tegelikult üks vähestest, mis mulle isegi sobis. Aga miinus on see, et see tegi mu naha väga kuivaks ja kiskuvaks. Pärast maski oli vaja kindlastik reemitada. Ja maski tuli hoolega mahapesta, sest see lihtsalt ei tahtnud mu näost ära tulla :D 
3/5
 
Joik silmaümbruskreem. Olen väga rahul selle tootega. Meeldis just selle pakend. Väga suur pluss oli, et mu näpud ei puutunud kogu selle kreemiga kokku. Sain välja pumbata just täpselt sobiva koguse. Väga hügieeniline. Alguses muutus toode väga vedelaks. Vaatasin, et mida nüüd, kas see peabki selline olema? Kuid mingil hetkel muutus see ikkagi paksuks kreemiks :D 

 
 
 
 
5/5
 
 
Dickinsons nõiapuu näotoonik. Appi, kui vaimustuses ma sellest olen. Tellisin selle iherb.com ja tõesti ma pole nii head toonikut veel proovinud, kui see. Tahtsin uue tellida, aga kuna see on nii kuum kaup nähtavasti, siis laost oli otsas. Eks ma ootan. Aga jh, see ei kuivata,jätab naha mõnusalt puhtaks ja värskeks, nahk ei kisu ega tõmba pärast selle tootega ülekäimist. Tõesti, soovitan. Mu näonahk oli siis palju paremas seisukorras, kui seda kasutasin. Õnneks on tegu suure pudeliga, seega jätkub seda head kraami pikaks. 
5/5
 
 
Garnieri silmameigieemaldaja. Super toode. Pole õline, silmadele väga õrn, saab meigi eemaldamisega väga hästi hakkama. 
5/5
 
 
Iwostin naha ebatasasusi vähendav kreem . LINK
 
 
Home Health blemish treatment lotion. Väga kuivatav ja spetsiifilise lõhnaga toonik. 
1/5
 
 
 
 
 
 
 Avon Naturals kehakreemid. LINK
Orhide ja mustikaga kreem mulle niii väga ei meeldinud. Liiga vedel. Seega hindan ainult viimast kreemi
3/5
 
 
Green Nature jojobakreem. Kasutasin seda kreemi nii näol,kui kehal. Niisutas väga hästi ja nagu kirjas 100% looduslik. 
4/5
 
The Body Shop kookosega kehakreem. LINK
 
 
 
 
 
Lisan siia nii meigi, kui hügieenivahendid. Sest kõik siin pole sugugi meigi asjad. 
 
Sally Hansen küünelaki eemaldaja. Meeldis. Sain oma küüsed kiiresti vanast lakist puhtaks. Ainuke asi, musta küünelakiga ja sellised sädelevad, nendega ta nii hästi ei tulnud toime. Seega punkt maha. 
3/5
 
Elisabeth Ardeni higipulk. Mulle ei meeldinud absoluutselt see kuidas see välja tuli. Sellega tuli väga ettevaatlik olla. Alati kui keerasin alt, tuli toodet sellise hooga ja kõik kohad olid seda täis. 
 
2/5
 
 
 
Maybelline BB creamLemmik, lemmik, lemmik. Eriline lemmik just suvel, kui ei taha nahka koormata raskete jumestus toodetega. Samas kasutan seda ka talvel. Kuid viimasel ajal on mul häda kuiva nahaga, siis kuna see on mõeldud rasusemale nahale, siis ma seda eriti kasutada ei taha. 
5/5 
E.L.F primer silmameigi tegemiseks. Saab oma tööga hästi hakkama. Eriti meeldib mulle, et seda saab aplikaatoriga silmalaugudele kanda, 
 
 
 4/5
 
Avon concealer. No ei, ei, ei.  Kuivas väga kiiresti, ma ei jõudnud seda hajutadagi, jäi nahal väga jube. 
1/5
 
 
 

 

 
 
Nende kõigi toodetega olen rahul. Eraldi ma kiitma ei hakka. 
5/5
 
 
 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Chatlyn Tühjad totsikud/potsikud