EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Dior Eyeshadows & Lancome Lipstick

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ei pidanud kiusatusele vastu ning ostsin mõni aeg tagasi endale üle pika aja uue lauvärvikomplekti Dior´ilt ning uue huulepulga Lancome´lt (nagu mul neid vähe oleks…:). Olen neid nüüd mõnda aega kasutanud ja aeg on hinnangut ka teiega jagada.

 

Dior eyeshadows 646 Motnaigne and Lancome Lipstick Shine Lover 354

Dior lauvärvid 
Kosmeetika on minu jaoks selgelt emotsiooniost, ratsionaalsusega pole siin mingit pistmist. Aga hoolimata sellest, et Diori lauvärvipalett 646-30 Montaigne on järjekorras mul vist 5-s palett (?), siis rõõmu teeb ta ikkagi väga palju. Esiteks meeldivad mulle luksuslikud pakendid, mida Dior kindlasti esindab ning teiseks kompaktsus: pisikeses karbis mitu sobivat värvi koos. Antud palett on selles mõttes hea näide, et kõik viis värvi sobivad mulle oma tonaalsusest ning seetõttu olen neid kõiki ka aktiivselt kasutanud. Eriti meeldivad pruunikad toonid, mis sobivad ideaalselt lihtsaks päevameigiks, kuid mille tumedamate toonidega annab väga kiiresti ja lihtsalt teha üleminek õhtuseks meigiks.
Ainus, mille üle nuriseda võib, on heledate, eriti roosa tooni pigment – see on ääretult õrnake ja vajab mitmekordset pealekandmist, et midagi üldse märgata oleks. Aga see ei riku üldmuljet, palett on oma värvidelt universaalne ja mitmekülgne ning hetkel igapäevaselt kasutusel.

Dior eyeshadows 646 Motnaigne

Dior eyeshadows 646 Motnaigne

Lancome Shine Lover 354
Lancome huuletooteid on mul mitmeid, alates huuleläigetest ja lõpetades huulepulkadega. Seekord valisin endale uue niisutava huulepulga, sest nii kui temperatuurid jahedamaks lähevad, kipuvad mu huuled väga kiiresti kuivaks muutuma ja lõhenema. Mingi vitamiini puudus? Ära võlus see huulepulk mu oma kauni tooniga – õrnalt vanaroosa, mis on suhteliselt ligilähedane huulte enda pigmendile. Püsivuse osas on kõik ootuspärane, päevas tuleb seda ikka mitu korda peale kanda, nagu kõigi teistegagi. Koostiselt on see kindlasti pehmem kui paljud teised mu huulepulgad, millest võib järeldada, et sel ka tõesti niisutavaid omadusi on.

Lancome Lipstick Shine Lover 354

Lancome Lipstick Shine Lover 354

Lancome Lipstick Shine Lover 354

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Todaysfavorites Review: Dior Eyeshadows & Lancome Lipstick