EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Lancòme, Maybelline, Oriflame, L´Oreal, Purederm & Biotherm

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Suure kolimisega on uudistooted teile sootuks ette näitamata jäänud. Mõned ei olegi enam nii väga uued, aga kuna mul ei ole olnud eriti aega nendega tutvust teha, siis vanadeks me neid ka ju ometigi nimetada ei saa.

 

image

BIOTHERM´i Liquid Glow näoõli kasutan ma usinasti, armastan seda väga ja mulle tundub, et nende Blue Therapy vananemisvastane seerum* hakkab mulle ka meeldima. Ühest proovimiskorrast on muidugi vähe, et aimu saada, aga peale määrida oli seda igatahes ülimõnus ja pudel ise, millel pipetipump otsas näeb üliluksuslik välja.    image

MAYBELLINE kingikotist leidsin the NUDES paleti, mida olen väga tahtnud proovida, Colossal Go Extreme! Volum'Express Leather Black ripsmetuši, mis on sama hea, kui tema kollases tuubis eelkäija, Color Elixir huulelaki, mille ma arvasin olevat huulepulga ja millelt tükk aega hullunult korki püüdsin pealt kiskuda, selle asemel, et rahulikult keerata ning Dr.Rescue küünepäästjad, milledest keskmisest heleroosast Gel Effect lakist on saanud mu suur lemmik.  

image

L`OREAL on samuti välja tulnud uue lauvärvipaletiga, mille armsasti proovimiseks sain. Nimeks sel La Palette Nude ja saadaval on see kahes erinevas toonis - külmem Rosè ja soojem Beige. Ka on neil ette näidata uhiuus ripsmetušš False Lash Superstar, mis lubab kunstripsmete effekti ning imepeene otsaga Superstar lainer.

image
Mul ei ole hetkel kosmeetikakotis mitte ühtegi matti huulepulka, olen neid üldse väga vähe kasutanud, sest enamasti kipuvad need huuli kuivatama.  L`Oreali Color Riche Matte huulevärv on pealekandes hästi kreemjas ja kuivab veidi aja pärast siidiseks matiks. Tunne on huultel küll veidi harjumatu, kuid huulenahka see ei kuivata ja värv püsib hästi peal. Toon Erotique ei ole küll väga minu värv, natuke liiga soe-oranžikas, aga tahtsin ta kangesti ära proovida ja nüüd mõtlen, et mõni külmem matt huulepulk võiks sügiseks olla küll. See omapärase švammotsikuga must pulgake on puuder-silmapliiats. Väga lahe asi tundub - sellega saab üheainsa tõmbega suitsusilma. Kui ma ei eksi, on valikus veel ka pruun ja sinakas toon. L`Oreali küünelakkide üle on mul alati hea meel, need kuivavad ruttu ja püsivad kaua, eriti need litritega. :)
image
PUREDERM tooted jõudsid minuni küll nii õigel ajal, aitäh neile! Kolimisest ja suurest koristamisest on mu käed täiesti läbi, ei ole aega nendega tegeleda ja ka kummikindaid ei taha ma sugugi kanda, mis on muidugi häbiväärne. Peale selle postituse lõpetamist tõmbangi need maskikindad kätte ja uurin lähemalt millist jalatoodet saan proovida, sest sellist, mis naha maha koorib praegu veel kasutada ei tahaks, mõnda aega saab ju veel sandaale kanda ja narmendavad jalad ehmataksid kindlasti kaaskodanikke. Kel huvi, siis leiab Purederm tooted, ma usun, et pea kõikidest kauplustest, mis vähegi kosmeetikat müüvad, kaasa arvatud Selverid, Rimid jne.
image
ORIFLAME on välja tulnud uue luksusliku õlisid sisaldava juuksehooldussarjaga  Eleo*. Proovisin eile šampooni, palsamit ja juukseõli ning pean ütlema, et juuksed on imepehmed ja siledad. Kindlasti on tulemus maskiga veelgi parem. Sari sobib kõikidele juuksetüüpidele ja kuigi sisaldab õlisid ei ole see minu juukseid kiiremini mustaks teinud. Lõhnab ka hästi. Mulle meeldib!
Ka meeldib mulle Oriflame uus rõõmsameelne tualettvesi Happydisiac*, mis sisaldab päikeseliseid metsmaasikaid ja Egiptuse jasmiini - need kaks pidavat olema tõestatult rõõmutoova efektiga. Vot, kui tore! :D
Küll ei oska ma veel midagi öelda nende uue Instant Extensions ripmetuši* kohta, sest käsi ei tõuse kümnendat tušši avama, aga kataloogist uurituna tundub asi põnev - hari on sel tušil erkroosa ja põnevalt keerdus. Lisaks lubab see lausa 74% pikemaid ripsmeid!   
image p.s. Need ilusad liiliad soetasin ma eelmisel reedel Selverist (5 lille maksid kõigest 3€ kanti) ja ma ei usu oma silmi - täna on viies päev ja need ei ilmuta mitte mingit närtsimise märki. Tavaliselt mul kodus lilled ei taha üle kolme päeva seista, roosid on juba järgmisel päeval täiesti surnud.
Kas liiliad seisavadki nii kaua või on asi selles pulbris, mis lilledega kaasas oli? Igatahes imeilus ja usun, et need peavad vähemasti veel sama kaua vastu, osad õied on veel päris kinni. 
image  Pean tunnistama, et mu süda hakkas natuke valutama, kui sain LANCÒME´lt armsa kingituse -  nende kõige uuema ripsmetuši Hypnòse Volume-à-porter. Valutama seepärast, et nende peaaegu samasuguses ilusas tuubis ripsmetušš Hypnòse Dolls Eyes ei sobinud mulle sugugi. Ja kuna see bränd mulle vaatamata sellele hirmsasti meeldib, ma natuke kartsin neid kurvastada ja noh, ennast ka, kui uus tušš ei peaks sobima/meeldima. Aga see sobis ja kuidas veel! Aga ma pikemalt ei pajata, tahan temast eraldi postituse teha. :)
image  image
Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Pille-Riin Uut // Lancòme, Maybelline, Oriflame, L´Oreal, Purederm & Biotherm