EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Viisin lapse küla peale

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viisin eile Kristella küla peale. Kohe mitmeks ööks! Ise tahtis! Ajutiseks kasuvanemaks sai me sugulane, kes lapsepõlves oli suviti omakorda meil külas. Minu arust vanasti oli pop`im see sugulaste juures suvitamine. Mina olin igal suvel vanaema juures ja ikka terve kuu jutti. Praegu tundub, et kõik lapsed oma oma kodudes, oma emade-isadega.

 

Mõtlesingi, et saagu siis teoks Kristellagi pagendus. Mis seal ikka, omad inimesed ja ise soovis. Eks näis kui kaua vastu peab. Pole ta enne kuskil ilma Daisyta olnud. Isegi koos olles on nad ilma meieta kuhugi öö peale jäänud loetud korrad. Ühe korra olid lausa kaks ööd!

Kuidas tal siis läheb? Siiani ei pidanud koduigatsust olema. Kohapeal on tal mängukaaslane olemas ja lisaks pidi seal hetkel üks pisike koer olema.
NB! Kristellal on nüüd koera vaja!!

Daisy aga igatseb juba eilsest õhtust saati oma õde, kellega on harjunud sünnist saati koos olema. Käib siin nagu peata kana ringi ja ei oskagi midagi peale hakata. Hommikul käisime ratastega sõitmas. Päeval aga on nii palav olnud, et õues ei saa normaalselt hingatagi. Olemegi siis ujumas käimiste vahepeal enamus aega heegeldades, raamatut lugedes ja lauamänge mängides toas veetnud.

Muidu meil oli jutt, et kui Kristella koju tuleb, saadame Daisy külla. Minu õnneks preili ise ütles eile õhtul, et tema siiski ei taha. Ma teadsin tegelikult ise ka, et ta pole selleks veel valmis. Pikk maa talle peale paari tunnist külas mängimisisu täis saamist järgi ka sõita.

Üldiselt andsin Kristellale vabad käed otsustada, mil ta koju tahab tulla. Muidugi, kui see aeg ebaviisakalt pikaks ei veni. Me siin Daisyga igal-juhul loodame, et homme, hiljemalt ülehomme, saab tal mõõt täis. Kuidagi nadi on ühe lapsega olla. Daisy küsib iga natukese aja tagant, kunas Kristella tuleb.

image
Kristella üleeile - niisama poriste jalgade-kätega.

Kui tihti te ise lapsena "küla peal" ööbisite?
Kui vanalt teie laps/lapsed on öösiti kodust eemal olnud ja kui ruttu tuli koduigatsus?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Merje Viisin lapse küla peale