EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Esimene tellimus Tchibo`st

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Kui keegi veel mäletab, sain sünnipäevaks Tchibo kuivainetopsid, kirjutasin sellest ka siin. Olin tol ajal topsidest päris sillas ja mõtlesin kust neid juurde saaks. Ühe toreda kommenteerija abil leidsin tee Tchibo lehele. Ja mõelge vaid, saadavad ka Eestisse! Seekord ma tellimust küll ära ei teinud, mõtlesin veel Magazinid läbi kolada. Lõpuks läks asi üldse meelest.

 

Mingi aeg kui topsidest jälle puudust tundsin, vaatasin Tchibo lehele, kus need olid selleks korraks läbi müüdud. Peale seda hakkasin korrapäraselt vaatamas käima ja lõpuks saabus see päev, kui topsid olid jälle saadaval. Ohh seda õnne! Nüüd ma enam ei viivitanud ja tegin tellimuse ära. Kaup jõudis kohale 7 päevaga. Postikulu oli 9,95€.

image
Kõnealused topsid on tellitud siit.

Just lõpetasin paar tundi kestva sorteerimise ja sättimise. Nii hea kui kõik on silma all ja pole poolikuid kilepakke, mis kapiust lahti tehes mööda kööki laiali pudisevad. Kleepisin ka sildid peale, siis jääb ära ka võimalus, et hommikul mannapudru asemel peame riivsaiaputru sööma :D

image 

Topsid on korralikust materjalist ja tihendiga. Meie kaubanduses pole ma veel nii häid sellise raha eest näinud. Kindlasti Tupperware omad on head, aga selle raha eest oleks ma ilmselt 3-4 topsi saanud, kui sedagi.

Lisaks on iga topsiku sees eemaldatav sõel, mina võtsin need kõik välja.

image
Kus ja kuidas teie oma kuivaineid hoiate?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Merje Esimene tellimus Tchibo`st