EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Garnier Moisture Match kreem kuivale nahale

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui keegi teist mäletab siis rääkisin varasemalt Garnieri kreemist, mis mõeldud rasusele nahale(SIIN), kuid millegipärast hakkas mu nägu meeletult kuivama ning seda ka suvel. Ei saa öelda, et ilmad ka nii soojad oleks, kuid varasema tõsiselt rasuse näonahaga ei anna praegust olukorda võrreldagi. Teadsin, et rasusele nahale mõeldud kreem sobis mulle hästi seega mõtlesin proovida kuivale nahale mõeldud kreemi.

 

image

 Lõhn on meeldiv ning mitte väga tugev. Konsistentsi poolest on see kreem teistsugune, sest rasusele nahale mõeldud kreem oli väga kerge ning võib öelda, et õhuline aga kuivale nahale mõeldud kreem on või-laadse konsistentsiga. Kreem ei jää sellegipoolest nahale rasvase kihina ning imendub väga kergelt ja kiiresti. Mis kõige tähtsam, see annab nii palju niisutust, kui minu nahal vaja oli. Kreem sisaldab kameeliaõli, millest mina varem kuulnud polegi. Mina jäin järjekordselt kreemiga rahule ning tundub, et just see sari on minu näonahale väga sobilik. Tähtis on minu jaoks ka see, et kreem ei tekitaks mingeid allergilisi reaktsioone ega punnikesi ning seda selle sarja kreemid minu näonahal ei tee. Tasub proovida! :)
Ps! Soodukaga võib selle saada lausa 3-4 euroga. 

image

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised kristina Garnier Moisture Match kreem kuivale nahale