EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Ingli Pai, Avon, Dove, Meon & apteek

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänase suurepärase suvepäeva õhtusse mõned suvised ja mõned niisama mõnusad uued tooted.

 

image

Ütlen ausalt, et enne blogimisega alustamist ei arvanud ma DOVE toodetest just palju. Mitte, et ma neist kuidagi halvasti oleksin mõelnud, kuid koju tõin ma neid poest üliharva. Välja arvatud isepruunistav kreem, see oli igal suvel must have. Nüüd, kui olen välismaistest blogidest arvustusi uurinud ja ise päris mitmeid nende tooteid saanud proovida, on nende tuvikestega pudelid mulle üha enam meeldima hakanud. Ka on nende pakendid minu meelest ühed ilusamad, mida marketite kosmeetikariiulitelt leida võib.  Need kolm toodet, mis Dove poolt mulle proovimiseks saadeti, on samuti armsalt tagasihoidlikud ja peale esimest ülenuusutamist ka mõnusalt mahedalõhnalised.   image

Nonii, mu kulmud ja ripsmed on omadega jõudnud sinna faasi, kus turgutus on tungivalt vajalik. Olen lugenud ilmatumal hulgal erinevate seerumite arvustusi ja selgus see, et mitte midagi ei selgunud. Toode, mida üks kiidab taevani saab teises blogis hoopiski maatasa tehtud, sest tulemused on nullilähedased. Enne ja pärast piltidelt ma enamasti erinevusi ei tuvasta, kuigi loo autorid vannuvad, et ripsmed on poole pikemad ja kulmud kolm korda laiemad. :) Ainus toode, mille kohta leidsin rohkem kiitust, kui laitust oli riitsinus- ehk kastoorõli (4,60€), mille ma ka apteegist soetasin. Olen nüüd mõned õhtud hoolsasti kulme-ripsmeid õlitanud ja kuigi tulemustest saab juttu teha vast paari-kolme kuu pärast olen meeldivalt üllatunud, sest õli kasutamine on palju mugavam, kui alguses arvasin. Aga pikemalt sellest juba kulmupostitusest, mis varsti valmimas. 

Teine toode, mis minuga apteegist koju tuli on teepuuõli (3,10€). Tegelikult olin otsimas uut vistrikupulka, aga jäin teepuuõliga pulkade riiuli juures mõttesse, et eeeee... stop, Pille-Riin miks sa ostad teepuuõliga pulga, mis maksab pea 10€ ja kus on peale õli veel igasugu jama sees, kui kõrval seisab puhas looduslik toode, mis siis, et ilma mugava rullikuta, otsas on sel tilguti, millega saab ilusti hakkama ja sama koguse eest käid pea kolm korda vähem raha välja. Ja mis kõige tähtsam - see toimib!  

image

AVON´i kingikotist leidsin Skin So Soft kehakreemi, mida kunagi ammu olen proovinud ja mäletan, et lõhnas see ülihästi ning kaks karvaeemalduskreemi, üks neist näole, teine mkhmm.. bikiinipiirkonnale. Ma ei teagi, kas ma seda esimest julgen proovida, äkki hakkab tume vunts vohama. Aga teise katsetan kindlasti ära, sest minu kogemused sedasorti kreemidega on jäänud mitme aasta taha ja siis ma nendega sõbraks ei saanud, ehk nüüd läheb paremini. Veel sain proovimiseks Luxe tooniva huulepalsami, Mega Effects veekindla ripsmetuši ning päevitusjärgse spreiemulsiooni, mis millegipärast sellele pildile ei tahtnud ilmuda ja piilub ainult vasakust nurgast, jah, see helesinises pudelis tegelane. Nüüdseks on ta rännanud juba mu ema kohvrisse, kes ülehomme Itaaliasse stardib ja kuna ta on teada-tuntud ülepäevitaja, saab peale reisi täpse ülevaate, kas ja kuidas toode toimis.  image

INGLI PAI toodetega on mul varasemalt ainult väga head kogemused. Ma armastan nende tumedast klaasist purgikesi-pudeleid ja mahedalõhnalisi kreeme-toonikuid. Võtsin rõõmuga vastu nende pakkumise valida proovimiseks kolm toodet. Ma ei suuda meenutada, et oleksin mõnda näoõli kunagi kasutanud, seepärast valisin esimeseks just ühe sellise. Mõeldud on õli kuperoossele ja poorsele nahale, mis peaks hästi sobima, sest nahk on mul nii ühte, kui teist. Randa ma eriti tihti ei satu, aga mõned korrad ikka, seepärast sai teiseks valitud päikesepiim, mis on justnii  paraja suurusega, et suve jooksul jõuan selle ära kasutada. Massaažiõli proovimist ootan pikisilmi. Aga noh, enne pean ootama, millal mu massöör Norrast koju saabub. Tegelikult on vist elukaaslasel peale mitut kuud võõrsil rabamist eesõigus üks mõnus väsimuse vastane mudimine saada. No temale mõeldes saigi see pudel õigupoolest valitud. :)   image

Alati, kui saan sõnumi, et MEON veebipood on mulle paki saatnud, võin kindel olla, et seal on midagi eriti põnevat peidus. Seekord leidsin pakist eriti lahedates pakendites jala- ja käemaski, jalakoorija, mida ma natuke isegi kardan katsetada, hästi lahedad õlaplaastrid põlenud õlgadele, mida ma loodan, et vaja ei lähe, aga mine sa tea ning küüntemaski, ohoooo!     image image

On teil siit mõne tootega kokkupuuteid olnud?



Kell on juba peaaegu üksteist, aga õues on ikka veel nii mõnusalt soe ja täiesti tuulevaikne. Nii mõnus!
Vahepeal oli tõesti juba tunne, et suvi ei jõuagi meieni, aga nüüd läheb asi iga päevaga üha paremaks. Lähen teen Dexteriga vaikses Tammelinnas ühe tiiru, kuigi kuulsin, et ta juba tükk aega tagasi trepist üles lippas ja ennast suures voodis kerra keeras, no on unekott. Kusjuures, hommikul põõnab ta ka vähemasti kella kümneni, kui vihma sajab, siis veelgi kauem. Lähen kupatan ta üles, aga teie võite vahepeal kommentaaridesse midagi toredat kirjutada, kas siis toodete kohta või lihtsalt niismama midagi mõnusat suvest ja enda suveplaanidest. Või sellest, et kas teile tundub ka, et blogi on raske lugeda, sest kiri on liiga väike? Praegu teksti läbi lugedes pidin täitsa silmi pingutama, imelik, enne tundus kõik normaalne. Ehk on mul lihtsalt riitsinusõli silma läinud ja pilgu häguseks muutnud. :)

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Pille-Riin Uut // Ingli Pai, Avon, Dove, Meon & apteek