EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Mohito & Basaar

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tegin oma riidekapis nii kolossaalse suurpuhastuse, et ega sinna suurt midagi ei jäänudki. Mis tähendab seda, et mul pole sõna otseses mõttes mitte midagi selga panna. Tasapisi pean nüüd oma suurt tühja riidekappi täitma hakkama ja tegingi otsa juba lahti...

 

image

BASAAR´i rakendusest olen ma endiselt vaimustuses ja kondan seal päevas mitu korda ringi. Kellel veel seda toredat app´i ei ole, saab selle endale tõmmata  SIIT. Kolm musta väikest kotti (kirjutasin neist SIIN), mis ma sealt olen leidnud on minu poolt väga armastatud ja igapäevaselt kasutuses. Seekord panin käpa peale Pull&Bear trench´ile, mis on väga korralik ja maksis seejuures vaid 8€. Pildil näeb mantel küll veidi räsitud välja, sest tuli just pesust ja ei ole veel triikrauda näinud. 
image

Kui enamasti on MOHITO´s  kaup minu maitse jaoks natuke liiga kontor-korralik, siis nüüd leidsin sealt kaks väga lahedat pluusi, üks armsalt mummuline (19,99€), teine toredate musisuudega (34,99€). Mõlemad on hästi õhukesest materjalist, suveks ideaalsed. Nii mummude kui huuleprindi vastu on mul alati suur nõrkus olnud, nii et olen topelt rõõmus.
image

Täna lõpetab mu armas põrnikas (hihi) gümnaasiumi ja kuigi algselt oli plaan korralikult pidulik kleit selga tõmmata, siis tänast ilma vaadates ei tahaks kuidagi nii paljalt ringi kõndida, ka ei suutnud ma välja mõelda, mida kleidile peale tõmmata ja nii ma otsustasingi, et kuna mina ei ole lõpetaja, ei pea ma ju ülipidulikku tualetti kandma, ema võib vabalt ka pluusi-püksiga kõike kõrvalt jälgida. :)
image  

Püksid Zara, papud Mohito, käevõrud Aldo, huulepulk & küünelakk Oriflame, parfüüm Prada Candy, mida ma igapäevaselt ei kanna, sest see on nii paganama magus, aga tänaseks sobib imehästi - rõõmus ja magus - happy day! Kott pildile ei jõudnud, sest selle laenan oma armsalt emalt, mul nimelt ei olegi ühtegi veidi pidulikumat kotti, hmm, selle vea peab kiiremas korras parandama. 
image

Aga lähen nüüd sättima ja pakin oma asjad kokku. Ega peale lillede, fotoaparaadi ja hunniku salvrätikute (nuuks!) miskit ju vaja olegi. Hoidke pöialt, et ma päris tönnima ei kukuks, see oht on täitsa olemas. Ohjah, hea, et meelde tuli - ripsmetušš olgu veekindel! :) image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Pille-Riin Uut // Mohito & Basaar