EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Matkasellid Teringi matkarajal

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nonii, rabamatk sai siis tänase ilusa ilma puhul tehtud. Kõigepealt otsustasime Jaanika poolt läbi käia. Sinna sõidu ajal hakkasid vinguviiulid täis tuuridel mängima ja ma juba mõtlesin, et aitab küll, kaugemale me ei sõida. Külla jõudes oli asi juba rahulikuks jäänud ja sealt edasi sõitsime juba rõõmsalt. Täna ma veendusin, et Daisy on oma kasvu, ea ja käikudeta ratta kohta väga visa ja tubli.

 

Kuna fotokas ununes autosse, mis on täna Timmoga, pidin telefoniga fotografeerima:

image
Üldiselt ma lootsin, et rabamatk läheb meil rahulikus tempos. No et uurime taimi ja loivame niisama. Võta näpust, oli siis kellelgi aega käbisid ja pabulaid uurida - esimene pool ringist tuli ju jooksujalul läbida. Lisaks ma sain aru, et vabas looduses Daisy nälga ei jääks - jänesekapsad maitsesid talle hästi. image
Mingi hetk kuulsime väga kahtlaseid hääli. Mina juba olin mõttes paanikas ja arvutasin välja tõenäosust karu rünnaku ohvriks saada. Lõpuks jõudsin selgusele, et suurem tõenäosus oleks mul ründav karu lihtsalt kurdiks kiljuda. Kiirendasime sammu ja Jarmo hakkas iga natukese aja tagant põtru, rebaseid ja koguni puumasid nägema. Kiirendasime sammu veelgi. No nii igaks juhuks. Nii paljude loomade peale mu hääl poleks vastu pidanud. Või kui hääl olekski, siis süda kindlasti mitte :D

image
Kokku oli meil kõigil viiel 16,32 km aktiivsel liikumist, jalgsi sellest pea 6 km rabalaudteel. Pole paha! Nüüd aga naasen argisemate toimetuste juurde tagasi.

Kas teie olete Teringi matkarajal käinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Merje Matkasellid Teringi matkarajal