EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ma lihtsalt ei saa aru mis mul viga on

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juba eile õhtul ma tundsin, et paremal pool, ribidest natukene all pool, külje kandis on õrn valu aga kuna see päeva peale ära hajus ei pannud ma enam seda suurt tähele. Täna ja hetkel on asjalood nüüd natukene teisiti, nimelt see valu ei ole enam nii 'õrn' ja minul on pisikene paanikahetk.

 

Nimelt ei saa ma aru millega tegemist on, kas äkki annab neer jälle kuidagi tunda, et neeruvaagnapõletik hakkab tulema(tunduks loogilisem, sest eile olin ma ju kõigest pluusi väel väljas ja võimalik, et mõni iil tegi mulle siiski natukene liiga) või on hoopis tegemist pimesoolega. 

Eks ma olen varemgi neeru suhtes valehäireid saanud ja ennast seetõttu lolliks muretsenud. Ükskord kui mul hakkas vasakul pool külje peal tunda andma, siis ma algul ikka mõtlesin, et neer on ju tagapool aga noh, eks see valu kuidagi kandus ettepoole ja seetõttu arvasin, et äkki oleks targem kõhulahtistit võtta aga tegemist oli hoopis neeruvaagnapõletikuga, mina muidugi arvasin, et äkki mu soolestik lihtsalt lõhkeb(milline normaalne inimene sellise asja peale tuleks???)

Tänane päev möödus muidugi googeldades, et kuskohas see pimesool üldse asub ja millised sümptomid sellel on. Välja lugesin nii palju, et valu peaks kanduma kõik ümber naba ja pimesool ise asub üldse nimme piirkonnas, seal kus jalg algab(puusakondi juures). Palavik on mul ka täitsa olemas, 36,9-37C. Ise ma loodan südamest, et see oleks pigem neeruvaagnapõletik kui pimesoolega mingi probleem.

image

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Virge Ma lihtsalt ei saa aru mis mul viga on