EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

ORIFLAME//duššigeel,huulepulk,silmalainer,küünelakk,peitekreem

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain mõni aeg tagasi Oriflame'lt proovimiseks viis toodet, mille sain ise välja valida. Olin väga põnevil, sest viimati proovisin Oriflame tooteid ikka mitu-mitu aastat tagasi.

image
 Esimeseks tooteks on siis duššigeel Nature Secrets aaloe ja arbuusiga. Sellel on väga mõnus lõhn ning pudel on ikka tohutult suur, seega peaks üsna tükiks ajaks jätkuma. Kaasas on seda muidugi üsna ebamugav kanda aga kodus hea kasutada. Kork püsib ilusti kinni ning toode välja ei tule isegi, kui see kaasa võtta(järgi proovitud). Geel vahutab hästi ning peseb keha ilusti puhtaks. Pärast pesu ei jää ka kiskuvat tunnet, et on kindlasti vaja nahka kreemitada, kuid teen seda siiski. Mulle see toode täitsa meeldib ning ei oskagi duššigeelilt midagi rohkemat nõuda. Hind on sellel 2,49 eurot ning pakendis on toodet 250ml.

image

Teiseks tooteks on Colour Drop huulepulk toonis Glossy Berry. See on siis erkroosa toon ning esialgu, kui selle kätte sain ning käel proovisin olin väga pettunud, sest see ei andnud värvi üldse edasi. Kui selle esimest korda huultele kandsin siis olin meeldivalt üllatunud, sest huultel jäi see tõesti nii ilus ja erk nagu ette olin kujutanud. Ma ei kujuta ette millest oli tingitud see, et käel ei andnud see üldse värvi edasi, kuid hea, et huultele peale jääb. Huulepulk on selline kreemisem ning libiseb huultel hästi ning pealekandmine on väga mugav. Püsib peal üsna hästi, kuid arvestada tuleb, et see on kreemine ning seetõttu ei tasu oodata veatut püsivust kogu päevaks. :) Huulepulga hinnaks on 7 eurot.
 image
Kolmandaks tooteks on silmalainer Giordani Gold. Kui ma ei eksi siis oli selle juures ka märge Buduaari lemmik, seega tundub see toode paljudele meeldivat. :) See on siis vildikalaadne silmalainer, mis on tõesti süsimust ning jääb väga kergelt peale ka õrnalt peale vajutades. Laineri otsik on veidi kaldu nagu ka enamik silmalaineri pealekandmiseks mõeldud pintsleid seega on sellega kerge teha nii peenikest, kui ka veidi paksemat joont. Ka sellisel kehval lainerijoone joonistajal nagu mina tuli sellega joonistamine päris kenasti välja ning peal püsis see lainer tõesti veatult. Mina kiidan väga ning julgen ka teile soovitada! See silmalainer on praegu soodukaga umbes 6 eurot.

image
Neljandaks tooteks on The One küünelakk toonis Cherry Chic. Ma pole kunagi Oriflame küünelakke proovinud, kuid nende kataloogides on valik tõesti piiritu. Väga palju erinevaid värve igale maitsele. Seekord tahtsin proovida midagi lillakat ning tumedat. Seda värvi on tegelikult üsna raske defineerida, sest see on midagi lilla-tumeroosa ning musta vahepealset. Kahest kihist piisab täiesti ning peale kanda on seda väga mugav. Veidi häirib, et küünelakk on üsna vedel seega olge ettevaatlikud, kui seda esimest korda peale kannate. Kuivab see samuti kiiresti ning kõik oleks väga tore, kui see püsiks paremini peal. Kahjuks püsib see minul peal vaid paar päeva ning siis hakkab äärtest kooruma. Tõeliselt kahju, sest toon meeldib mulle nii väga. Vaatamata sellele, et püsivusega ma eriti rahule ei jäänud kasutan seda ikkagi edasi ning ehk proovin tulevikus ka mõnda muud küünelakki, kes teab, äkki meeldib teine mulle rohkem.Hinnaks ligikaudu 6 eurot. image
Viimaseks ehk viiendaks tooteks on The One peitekreem toonis Fair Beige. Minu mäletamist mööda oli saadaval kolm erinevat tooni  ning mina valisin keskmise ning see sobis mulle tõsiselt hästi. See oli muidugi meeldiv üllatus, sest muretsesin selle pärast kõige rohkem. Tuub on üsna pisike, kuid ka toodet kulub vähe. Kasutan seda silmade all ning kui mõni tüütu punnike peaks ilmuma. Minu suureks üllatuseks varjab see väga hästi nii tumedaid silmaaluseid kui ka punnikesi. Selle tootega jäin ka tõeliselt rahule ning soovitan ka teil proovida. Minul püsib see veatult peal, kuid kasutan selle kinnitamiseks ka puudrit.Hinnaks on sellel ligikaudu 6 eurot.

image

Üldiselt jäin Oriflame toodetega rahule ning tahan kindlasti tulevikus mõnda toodet veel proovida.

Kas kasutate Oriflame tooteid ning millised on Teie lemmikud?:)

PS! Kui kellelgi tekkis huvi, siis tooksin välja ka mõned punktid, miks võiks Oriflamega liituda. 
*Saad kõigilt toodetelt 18% allahindlust(ka allahinnatud toodetelt)
*Esimesel kolmel kuul võib koguda topelt lojaalsuspunkte, mida saab hiljem toodete vastu vahetada.
*Võimalus teenida lisaraha
*Tellimused pole piiratud(võib tellida nii palju/vähe, kui soovid)
*Võimalus tasuda toodete eest 16 päeva jooksul.

Ning kui registreerite kliendinumbri praegu ning tellite 21 päeva jooksul ligikaudu 55 euro ulatuses saate kingituseks batoonid, järgmisel perioodil sama summa eest tellides kokteili ning kolmandal perioodil tellides blenderi. Kellel on julgust ja pealehakkamist saab selle summa kindlasti kergelt kokku kõigi sõprade-tuttavate hulgast ning võib saada laheidaid auhindu. :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised kristina ORIFLAME//duššigeel,huulepulk,silmalainer,küünelakk,peitekreem