EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

REVIEW//Essence lauvärvi aluskreem

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna mu kodulinnas on nüüd ka Essence lett olemas ning nende tooted on ikka uskumatult odavad siis kisub ikka alati sinna leti poole, et jälle midagi uut proovida. Hiljuti haarasin poest kaasa nende lauvärvi aluskreemi, sest ma pole varem ühtegi proovinud ning tahtsin seda juba päris ammu teha. Ma ei ole taoliste asjade eest nõus palju raha välja käima seega Essence toode tundub igati tore olevat. Hind on sellel ligikaudu 2-3 euro kandis.

 

image
 See näeb välja nagu jumestuskreem ning otsik selline nagu tavaliselt huuleläigetel on. Selle otsiku pakendist välja tõmmates saab juba piisavalt toodet, et mõlemale laule kanda. Pealekandmine on väga mugav ning kreem jaotub ühtlaselt ja ühtlustab nahka väga hästi. Kuna mu lauvärvid on üsna tagasihoidlikes toonides siis ma ei oska hinnata kui hästi see aluskreem erksamaid värve edasi suudab anda, kuid minu Sleek lauvärvi toonid tegi see veidi erksamaks küll. Veel meeldib mulle, et aluskreemi pole nahal üldse tunda. Teate küll tooteid, mille pealekandes tekib justkui mingi mask näkku, mis tekitab ebameeldivustunnet. Selle aluskreemiga sellist asja ei juhtu. Kandsin lauvärvid peale umbes poole kaheksa ajal hommikul ning maha võtsin alles hilja õhtul ning ei saa öelda, et nad püsisid veatult kogu päeva vältel, kuid kindlasti paremini, kui ilma selle aluskreemita. Kui teil on vaja teha meik mõnele tähtsale üritusele siis ma seda aluskreemi ei soovitaks, sest meik ei pruugi veatu püsida, kuid kui soovite seda lihtsalt igapäevaselt kasutada siis miks mitte, sest hind on tõesti väga odav ning toodet jätkub väga-väga kauaks. :)

PS! Kui poes käite siis soovitan mõnikord nende letti piiluda, sest kui jäänud on viimased tooted tehakse nendele 40% allahindlus juba niigi odavast hinnast. :)

Kas keegi teist on seda toodet proovinud? Kuidas meeldis?

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised kristina REVIEW//Essence lauvärvi aluskreem