EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Veini punane võlts nahast tagi

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kevad juba ukse taga ja mõtlesin siis endale Ebayst ühe armsa tagi soetada;)

Selline ta siis ongi...

 

 

Müüja:  shidehe201314

Müügi stiil: osta kohe

Toote hind eurodes: 12.40 €

Toimetus kulud: 5.5 €

Makseviis: Paybal

Toimetuse aeg: 15-20 tööpäeva

Vaata ka tema teisi pakkumisi Ebays

 

 

 

 

Shidehe201314 kuulub ka minu usaldusväärsete müüjate hulka :) Vaata tema viimaseid pakkumisi otse minu blogist 

 

Arvustus:

Müüja juttu järgi on siis tegu täitsa uue, siltidega PU materjalist (kunst naha tyyp) nahktagiga. Mina siis tellisin endale Aasia suuruse M mis peaks sobima euroopa suutusele 36-38. Mõõtetabeli alla kirjutab ka müüja, et võib erineda värvi erinevusi ja umbes 2cm mõõtude vigu. Ning tihti ka müüjad kirjutavad, et soovitavad võtta suurus suurema igaksjuhuks. Aga jh mina pole kuulanud neid:)

 

Nii siis tagist: Alguses kui paki lahti tegin vaatasin, et issand kui jubedad lukud :D ja jube jube hais :D Ei teagi miks need jubedalt lõhnavad, kõik need Ebay asjad on imeliku lõhnaga. Lukud liiguvad ka jube kehvasti ning niite rippus palju. Aga samas saab sellist kaupa ka tavalisest poest ja need vead on lihtsad parandada:) Nii et ei vigise selle üle eriti;)

Selga proovides oli ka tagi kahjuks pisut väike:( Aga nuh ise ma ei arvestanud nende 2cm eksitustega:( Ja tagajärg on käes :D Aga jh kanda saab jakkina, eest lahti, pikema kampsi või ümber pluusiga ;) Suvel seeliku peale, usun et on päris ilus;) Aga jah järgmine kord olen targem ja ostan suurema:)

Pilt jäi küll väga kehva (polnud aega kaamerat ja valgust paika panna) aga aru saab ikka, milline tagi  siis seljas on;) 

 

 

 

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Kerli Veini punane võlts nahast tagi