EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

"Follow Me" Kingisadu!

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui te olete juba tähele pannud on paremale poole tekkinud selline kiri nagu FOLLOW. Kui lähed hiirega sinna peale saad valida endale meelepärase paiga, kus siis minu uusimaid postitusi jälgida.

 

 

Jälgida saab siis mind järgnevates kohtades:

Bloglovin:(jälgimis link asub, paremal siltide all ) Kunas sinna lähevad automaatselt minu postitused on seal ka kõige esimesena uusimad postitused näha. Google+: Sellel on hea lihtne telefoni app millrga saab kiirelt postitusi lisada, nii siis järgmine kiireim paik on Google+ Facebook: Facebook on populaarne paik ja enamus, külastavad ka esimese asjana facebooki siis on lihtne ja mugav kui ka oma seinalt loed hommikuti minu uusi ja huvitavaid postitusi. Twitter: Ise eriline kasutaja ei ole aga tänu mu tweetimis pluginale peaks ruttu need sinna jõudma. Vaata, et isegi esimesena:)

 

Lisaks saab jälgida ka minu tegemisi:

Pinterest: Pinterestist näeb esimesena minu DIY leide. Kui neid piisavalt sinna kogunenud teen ka teema blogisse:) Ebay: Ebayst leidub ostu soovitusi ehk leide ebayst. Jällegi kahjuks appiga ma katalooge teha ei saa siis lisan uusi asju kataloogi siis kui arvuti taga selleks aega leian. Instagram: Kahtlane paik:D Nu konto on igaljuhul olemas. Aga piltide üles laadimine on jube keeruline. Vaatab vb hakkan sinna telefoniga tehtud pilte lisama:) Või proovin ikkagi fotoblogi sarnaseks teha:)

Kudias siis ikkagi auhinud saab?

Nagu ka kampaania ütleb "Follow Me"(jälgi mind). Siis muud tegema ei peagi kui valima endale parima paiga ja jälgima mind:) Nii näed alati minu uusimaid postitusi. Aga kunas uusi postitusi näeb aint Bloglovinis, Googlis, Facebookis ja Twitteris siis loosimises lähevad ka arvesse aint nende paikate jälgijad.

 

Auhindadest:

Loosimised toimuvad siis järgnevalt. Iga kord on loosimine kõikide jälgijate vahel kui jälgijate arv kokku on 10.25.50,75 ja 100. 

 

 

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Kerli "Follow Me" Kingisadu!