EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Šikk ja vinge Volume Million Lashes So Couture ripsmetušš

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Imetlen väga naisterahvaid kaunite ripsmetega ja arvan, et ripsmetušš on suurepärane vahend silmade visuaalseks avamiseks ja nende esiletoomiseks. Nii ilus on näha naisi, kelle loomulike ripsmete peal on kiht dušši, mitte, et tuleb kõnetamiseks hakata ripsmete alt silmi otsima. :) Muidugi on ilu vaataja silmades ning silmapaarid samuti erinevad.

 

Paar nädalat tagasi proovisin Loreali uut Volume Million Lashes So Couture tušši, millest selles postituses kirjutan.

Mulle on viimasel ajal lilla värv üha rohkem meeldima hakanud, seega on minu arvates toode väga ägeda välimusega. Tušši ots on esimesest VML'i omast väga palju väiksem, kuid mitteükski ripsmetušš pole kunagi mulle niipalju meeldinud lõhna poolest! See ei mängi üldiselt ripmsetuššide hulgas eriti suurt rolli, kuid ikkagi väga lahe idee ja alternatiiv tavalistele toodetele. Way to go! :)image

image

Ripsmetušši kork avaneb kergelt ning ots tuleb veelgi kergaematõmbega välja. Siiski ei püüa see kinni üleliigset tušši kogust. See oligi minu jaoks ainuke miinus So Couture'i puhul. Kui esimese VML tuššiga seda probleemi polnud, siis kõnealuse tušši otsas oli tõesti liiga palju toodet. Küll aga on kummist harjakesed väga pehmed ning tušš liugleb muredeta üle ripsmete. Tušš on väga siidise koostisega ning seetõttu ei ole mina küll tükkis ripmsetega maadlema pidanud.
 Lisaks muule armastan ma värvida ka alumisi ripsmeid. Erinevatel tuššidel esineb maagiline võime mõne tunniga ära kaduda või meeldib neile koguneda kulmude-silmade alla. So Couture'il olen silma peal hoidnud ning õnneks on alati kõik omal kohal olnud. Ühel korral isegi puhkesin nutmas tušši kandes ning üllatusin kui toode oli üksnes veidi nutune, kuid siiski ripsmetel.  :)

image
image

Tulemuseks on kerge look, mis püsib kogu päeva vältel. Muidugi ei ole ükski ripsmetušš imede tegija, kuid So Couture oli meeldiv üllatus ning usun, et see jääb nüüd mõneks ajaks mu everyday makeup routine'i küllastama. Tušš ei pudene päeva möödudes ja muudab ripsmed visuaalselt pikemak,s kaotamata sealjuures nende loomulikku välimust. Eralduse koha pealt ma erilist muutust ei märganud, aga nurisema ka ei pidanud. Nagu siiamaani kõik Loreali ripsmetuššid, millega kokku puutunud olen, on ka see väga šikk ja kuulikindel. :)

Selleks korraks jälle kõik!

Kaunist nädalalõppu, 

Kelly :)

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Kelly Šikk ja vinge Volume Million Lashes So Couture ripsmetušš