EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New In

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Seekordses new in postituses on potsikuid, mida olen ammu tahtnud ning ka täiseti juhuslikke oste. :)

Kõigist toodetest proovin mõne aja pärast ka pisut lähemalt rääkida, kuid etteruttavalt võin öelda, et seekord olen tõesti kõigiga neist rahule jäänud.

image

image Make Up Sore tri brow color

Kolme värvivalikuga kulmuvärvi palett, mida on pintsliga ülimart kerge peale kanda. Mitu värvi mõjuvad samuti loomulikumalt. Eelistan seda üle kõigi teiste, mida siiani proovinud olen.

Make Up Store glitter

Olen alati ühte korralikku glitterit tahtnud nendeks õhtusteks ülevõlli üritusteks. :)

Make Up Store blush pink reef

Ma ei ole jõudnud seda veel proovida, kuid poes nägi see tõeliselt hea välja. Vahest on mõnus pisut roosakamat jumet kanda. 


image
Bourjois Shine Edition nr 27

Väga mõnus värv ja läige, niisutab mõnusalt, tohutult meeldib pakend.

Elf moisturing lipstick

Tahtsin seda proovida ennekõike huvitava tooni pärast. Huulepulk meenutab olemuselt BYS pigmendirohkeid pulkasid. Minu huuled vajavad siiski pisut rohkem niisutust, kuid värv ise rokib. :)

Maybelline gelliner

Otsustasin seekord oma vana laineri vahetada geellaineri vastu ning see oli täielik win-win-win otsus - lihtne peale kanda nurgaga pintsliga. Pakendis kaasas olevat pintslit ei ole ma kordagi kasutanud. Maksab sama palju kui iga teine tavaline pulga kujul esinev lainer, kuid seda toodet jagub kõvasti kauemaks, ning see tõesti ei kulu maha. Pigem kulub mul ülmäära kaua aega selle mahasaamisele. :)


image

Maybelline Dream Fresh BB

Olen varem kuidagi sellest külmalt mööda kõndinud, kuigi sellest räägitakse päris palju. Olin poes kergemat suvemeiki otsimas ning otsustasin siiski ära proovida. Koos hea primeri ja kinnitusspreiga töötab väga hästi. Kerge peale kanda ning näeb loomulik välja.

Loreal Lumi Magique foundation

Vähene kokkupuude, mis mul selle tootega siiani on olnud, ei ole üldse paha olnud. Toos sai väga õige, kuid käsi sirutub siiski teiste jumestuskreemide järele. Ehk see arvamus veel muutub.

Loreal Nude Magique Blur cream

Jällegi väga hea ost. Toimib silmnähtavalt - katab poore ning aitab soovimatu punetuse vastu. Kiirete hommikute ja kuumade ilmade sõber.

image

Elf Makeup Mist & Set

See on mul juba kolmas pudel ning olen väga rahul. Hind on hea ning spreid jätkub mitmeks ajaks. Hoiab meigi paigal ning ei lase sellel sulama hakata.

Elf Maximum Coverage concealer

Nägin seda kordi ja kordi youtube'is ning otsustasin samal põhjusel seda ka ise proovida. Katvus on tõesti hea ja potsik üksjagu suur. Niisutajaga segades saab ka jumestuskreemina kasutada.

Elf Eyebrow Kit

Olen jällegi kuulnud mitmeid inimesi seda toodet taevani kiitmas. Esmamulje on mõnus, kuid nagu eespool mainisin on Make Up Sore'i sarnane toode siiski minu jaoks üleprahi ning seega on Elf'i oma kuidagi seisma jäänud.

image

Järgmise postituseni!

Kelly

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!