EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Make Up Store CC foundation & Reflex Cover peitekreem

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõnusat nädalalõppu kõigile!

Õige ja meeldiva jumestuskreemi leidmine ei ole tihti just kergete killast. Samas muudab hea meigipõhi kogu meigi kauniks. 

 

imagePoeriiulitel olev suur valik teeb jumestuskreemi leidmise pigem keerulisemaks kui kergemaks, eriti kui ei tea, mida otsida. Mõnikord tulebki mitmeid tooteid enne proovida ja pettuda, kuni lõpuks õige toode nägu kaunistab. Kui sa ei taha siiski tervet pudelit lihtsalt proovimiseks osta siis soovitan müüalt paluda pisikest testrit, enamasti annavad nad selle hea meelega. Kusagilt internetist lugesin ükskord lahedat ütlust, et kes siis põrsast kotis ostab. :D

Ei tasu otsingutel pead norgu lasta ega alla anda. :)

Ostsin umbes aasta tagasi Make Up Store mati jumestuskreemi ja kuna see mulle ei meeldinud oma nakkuvuse ja liialt mati tulemuse tõttu siis heitsin brändi meigipõhja puudutavad tooted kõrvale.

Mõnda aega tagasi andsin uue võimaluse Make Up Store CC jumestuskreemile ning nüüd läheb mul juba teine pudel ja ma ei usu, et niipea uue jahile lähen. :)

Ostsin samast poest ka peitekreemi, mis interneti kohaselt pidi hästi katma ning mitte naerukortsukestesse crease tekitama. :)

CC foundation


image

Ma olen siiani olnud see, kes neid CC ja BB kreeme eriti ei armasta. Make Up Store CC foundation on justkui jumestuskreem, mis katab tõeliselt hästi , kuid samas on kõigi CC kreemi tunnustega. Täiuslik! :)

Minu toon on light ja see sobib mulle suurepäraselt. Toonivalik on küll kesine (fair, light, medium, tanned), kuid fair on ikka fair ja tanned on tanned, niiet usun, et kõik leiavad endale soovi korral sobiva pudelikese.

image

Make Up Store kõik potsikud näevad minuaervates suurepärased välja. Ma armastan seda lihtsust. Pumbaga on küll mure, et sealt on millegipärast keeruline toodet välja pigistada, kuid mulle meeldib, et korki on võimalik maha keerata ning põhja kogunenud kreem kätte saada.

Pealekandmine on ülimalt lihtne, kreem sulandub nahaga ühte ja täiuslikuks katvuseks ei kulu üldse palju toodet. Mina kasutan pealekandmiseks sponge'i, kuid sobib ka kõikide muude viiside jaoks. 


image

Tulemus on õrnalt kumav ja kattev, jättes nahale kerge tunde. Püsivus on koos või ilma kinnitusspreita super. Ei hakka voolama ning minu kombineeritud nahale sobib nagu valatult. Rasusemad kohad katan primeriga ja CC kreemile omaselt on toode üsnagi niisutav, seega soovitan toodet muidugi kuivale nahale. 

Usun, et primer ja kinnitussprei on selle kreemi puhul olulised, kuna üksi hakkaks kreem ilmselt nina ümbruses ja T-zone'is sulama.


image

Üldiselt olen Make Up Store CC kreemiga väga rahul ja toode jätab nahale mõnusa kerge tunde.

Soovitan peale kreemi pealekandmist seda kinnitada ka puudriga, vähemalt kohtades, mis kipuvad rasuseks muutuma. Hea toode suvisteks üritusteks.

Reflex cover peitekreem


image

Ka Make Up Store peitekreemides ei pidanud ma pettuma. Mulle sobib toon medium ning light, mis mediumiga segades sobib silma alustele kandmiseks.

Potsikud on väiksed (10 ml), kuid nagu CC kreemigagi, ei kulu toodet üldsegi palju, kuna selle katvus on tõepoolest hea ning toodet on mugav kätte saada.

Pealekandmine on superlihtne, selleks võib lihtsalt kasutada sõrmi, sponge'i või pintslit. Vahest peale kreemi näole kandmist, ei ole jumestuskreemi vajagi.

image

Tulemuseks on ülim katvus, mis ei jää tundelt raske. Sisaldab PMMA-d, seega peegeldab valgust. Loomulik tulemus, mida julgen soovitada kõigile nahatüüpidele.


image

Üldiselt olen Make Up Store peitekreemiga rahul. Mõnusalt kattev ja sulanduv, valgustpeegeldav kreem, mis loob hetkega nahale värske ja kauni ilme. Ainukeseks mureks võib saada see, et igapäevase kandmise puhul võib 21€ osutuda 10ml toote eest pisut kalliks. Minu teine lemmik ja kordades odavam peitekreem on Bourjois Happy Light ultra-covering concealer.

Järgmise postituseni!

Kelly

 

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Kelly Make Up Store CC foundation & Reflex Cover peitekreem