EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite colors for nails

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Beautiful hands are usually the question of comfort and self respect. If you have at least one nail polish at home I think you share that thought. How big is your nail polish collection?

My collection of nail polishes isn´t so big as I visit regularly nail technician and wear gel on my nails. It takes time definitely, but doing manicure at home is way more time consuming… Still I have some back-up products at home and they are in red-pink colourite. During darker time I love deep red colors and during spring-summer I love more pink, fuchsia and bright red colors.  At the moment my big favorite is from Make Up Store called Lisa (no. 201).


***
Hoolitsetud käed on iga naise hea enesetunde ja välimuse oluline osa. Ma ei ütle, et maniküüris käimine on teab mis tore asi, sest see võtab päris palju aega ja ajast on alati puudus. Aga mis teha. Alltoodud pildil on näha mu väike küünelaki kollektsioon, sest kodus mul neid palju vaja ei lähe (käin regulaarselt küünetehniku juures geelküünte hoolduses) – pigem on tegu nö. esmaabi vahenditega :) Pimedal ajal eelistan kanda sügavamaid punaseid toone ning kevad-suvisel ajal fuksiat, erinevaid roosasid ja erksamaid punaseid toone. Hetkelemmikuks on Make Up Store küünelakk Lisa.

Nail polish collection

Nail polishes from left:
Misslyn 142 / LD Pillar Colar / Make Up Store Lisa (201) /  LD Sea Whips / Maxfactor Glossfinity Cerise (85) / Lautrec no. 18

Make Up Store nailpolish Lisa 201

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Todaysfavorites Favorite colors for nails