EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Collaboration With Birgit

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Birgitil tuli selline hea mõte teha üks tore koostööpostitus. Valisime kumbki teineteise repertuaarist ühe meigi ja tegime järele. Pean siinkohal mainima, et Birgit oli minuga väga kannatlik, sest küll oli mul fotokas loll, siis oli pilt udune. Jube tubli oled, et suutsid mu hala kannatada :D! Ma lihtsalt ei suutnud leida esmapilgul mitte ühtegi pilti, mis minu arvates isegi enam-vähem oleksid kõlvanud avalikkust. Igaljuhul valisin Birgiti meikide seast välja imekauni kuldse ja sinise tooniga meigi. Mulle lihtsalt nii meelsid see värvikombinatsioon ja tema viis värve asetada. Alustasin sellest, et panin natukene Grimasi Cream Make Up toonis G0 laugudele, sinna peale kandsin Elf Eyelid Primerit ja seejärel Mayeblline Color Tattood toonis Eternal Gold lau sisenurgast välisnurgani ja ka silmakoopasse. Kuldse peale kandsin Viva la Diva Metallic Eyes paletist kuldset lauvärvi. Välisnurka valisin aga MUA Undress Me Toopaleti matti musta, millega joonistasin natukene kassisilmaliku välisnurga.

image

Alumisele ripsmejoonele kandsin Rimmeli Scandaleyes lauvärvipliiatsit toonis Tempting Turquoise, sinna peale aga TKB pigmenti Indian Blue ja sädelus oli BYS-i Glitter Cream Peacock Blue. Lainerijoone ülemisele laule tõmbasin Maybelline Lasting Drama Gel Liner laineriga ning veejoonel kasutasin Maybelline Smoky Eyes Smoky Black musta pliiatsit. Ripseliim  oli mul Kiss I Envy Au Naturale (samad ripsmed, mida kasutasin) pakis kaasasolnud pisike pudelike. Kulmudele kasuatsin Wet n Wild Ultimate Brow Kit Ash Brown heledamat pruuni. Ripsmed tuššitasin veel L'Oreal Voluminous 5x ripsmetuššiga toonis Carbon Black (absoluutne lemmik!). Natukene hajutsin lauvärvi piirjooni Rimmely Stay Matte Powder Translucent puudriga, et tulemus nii karm ei jääks.

Näol kasutasin MUA Fashionista Primer jumestusaluskreemi, Maybelline Fit Me Foundation jumestuskreemi 105, Grimas Creme make up G0, Maybelline Fit Me Concealer peitekreemi 15, Wet n Wild Bronzer päikesepuudrit toonis Sun Kissed ja MUA Undress Your Skin Highlighter särapuudrit. Puuder oli Rimmel Stay Matte toonis Translucent. Huultele panin H&M- st ostetud huulepulga ja  huuleläike Duo Lip toonis Nude Me.

Birgiti originaal:

image
image

Loodan, et meeldib teile :). Birgiti postituse leiate SIITja video lisan postituse lõppu :).

Minu video on siin (vabandan halva valguse pärast, mind ennast ajas see hirmus tigedaks).

Birgiti video



This is a collaboration I did with Birgit. To see her blogpost klick HERE. Her video is above as you can see ;)! I used the products in bold font to re-create her look! If you wouldl ike me to write more about it in enlgish, let me know in the comments.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Eleriin Rätsep Collaboration With Birgit