EEVA naistekas

Reede, 10. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is: LONDON + vlog!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei mu armsad!

Olen elusat ja tervelt Londonist tagasi ja ütleme ausalt.. Külas on hea aga kodus on alati parem! Kuna meile lubatud internetiühendusest ei olnud hotellis jälgegi siis oli igatsus palju suurem, sest mingit erilist kontakti kodustega ei olnud. Helistasime küll aga õhtul hotellitoas üksi olles leidsin ennast ikka mõttelt, et ohh.. Nüüd võiks jüriga skypeda või päevast toreda postituse teha. Piirdusin siis hotelli lähedal asuvatel tänavatel jalutamise ning raamatu lugemisega. Shoppamas käisime muidugi ka! Iga päev oli meil vaba aeg alates kella kuuest ning kuna järgmisel päeval pidime kella seitsmest juba ärkama ei saanud ka pikalt linna peal lällata. 

image

Aga Londoni linn.. Super! Kõige enam avaldasid muljet sealsed inimesed. Kõik olid nii sõbralikud ja abivalmid ning isegi liftist alal sõites rääkisid võõrad inimesed omavahel juttu. Lahe! Lisaks muidugi see käega viibates takso kutsumine ning vasakpoolne liiklus.. Kui esimest korda taksosse istusin ning auto sõitma hakkas, hakkasin naerma. Nii imelik oli. Enamus ajast olin paanikas, et keerame valele poole ning keegi sõidab nüüd raudselt küljepealt sisse. Hiljem harjusin sellega enam vähem ära. Küll aga jala kõnniteed ületades vaatasin ikka alati valele poole aga tundus, et ma ei olnud ainuke. 

image

Meie hotell oli kohe picadilly circuse juures seega olime täieliku melu keskel. Shopingu tänav oli meist samuti mõne sammu kaugusel. Üli, üli kihvt! Hinnad olid tegelikult siiski üsna kallid aga sellistes poodides nagu primark võis leida ohtralt riideid vähem kui 8 poundi eest. Mina sain endale umbes viis riideeset ning jürile ostsin samuti kampsiku ja mõne pluusi. Ülejäänu oli rohkem selline "käisin londonis suveniiri pudi, padi". 

Väga huvitav elamus oli käia reisil nö töölähetusena, sest see oli ikka hoopis teine tera. Kindlasti tahan Londonisse kunagi veel minna, et saaks seal hoopis teistmoodi aega veeta ning linnaga tutvuda. 

Loodan ka teid siis reisile kaasa võtta ning juba palju põhjalikumalt :)

Olen nüüd täielikult blogi lainel tagasi ning homme lööme käima ühe toreda giveaway! Tsauki tsauu!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Triinu Liis What a wonderful life it is: LONDON + vlog!