EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

How to clean Your makeup brushes?!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kas teadsid, et iga kord kui pintsliga üle põse tõmbad, koguneb sinna ka omajagu baktereid. Seejärel hakkavad nad seal paljunema ning järgmisel korral kannad koos põsepunaga peale ka hunniku baktereid... Olgu, aitab sellisest hirmutavast jutust, loodetavasti teab iga naine, et enda meigipintsleid peaks üsna tihti puhastama.

Mina isiklikult teen nö. kiirpuhastuse iga kord kui olen pintsleid meikimisel kasutanud ning põhjalikult puhastan umbes korra kahe nädala jooksul (mida rohkem pintsleid kasutad, seda tihedamini peaks neid ka puhastama, mina aga iga päev end ei meigi :)) See tegevus tundub küll väga tüütu, kuid tegelikult ei võta üldsegi kaua aega ning tuleks endale rutiiniks seada.

Did you know that every time you pull the make-up brush across your cheek, they collect bunch of the bacteria. Then they begin to multiply and the next time you are wearing your blush with the bacteria straight to your face... Okay, that's such a frightening story, hopefully, every woman knows that their brushes should be cleaned fairly often.Personally, I do quick cleaning every time after I use my brushes. I clean them deeply about once after every two weeks (It depends how often you use them, I dont wear make-up every day :) )  image
Kiire puhastus on väga lihtne, selleks on vaja vaid kasutatud pintsleid, spetsiaalset puhastuvahendit (minul on hetkel kasutuses Bellapierreoma) ning majapidamispaberit.

Piserdan puhastusvahendit paar korda pintslile, tupsutan pintslit korralikult vastu paberit ning ongi olukord kontrolli all!

Quick cleaning is very easy, you only need to used brushes, brush sanitizer (currently I use Bellapierre) and tissue paper.

Sprinkle sanitizer on a brush couple of times, clean the brush against the paper and the situation are under control!

image
Pintslite korralikuks puhastamiseks kasutan majapidamispaberit, sooja vett ning dušigeeli.

Olen kuulnud, et mõni peseb pintsleid ka nõudepesu vahendiga, kuid mina eelistan midagi lahjemat, kuna nõudepesu vahend on ikka üsna kange. Samuti tean, et mõni lisab veele ka palsamit, kuid minu arvates teeb see pintslid liialt pehmeks.

For a deep cleaning I use tissue paper, warm water and shower gel.

I've heard that some people use  but I'd prefer something mild liquid for dishes. I also know that some of the people adds a balm, but I think it makes brushes too soft.

image image image


Lisan tilga dušigeeli sooja vette, ajan selle laiali ning loputan pintsleid vees. Jälgi, et kogu metallist osa ei saaks märjaks, kuna muidu võib vesi liimi kahjustada ning harjased tulevad lahti.


Add a drop of shower gel into warm water, spread and wash brushes in that water. Make sure that all the metal part does not get wet, because the water may damage the glue and brushes don´t last for a long time. image
Loputan kõiki pintsleid 3-4 korda uuesti või nii kaua kuni vesi enam värvi ei vaheta. Kui pintslid on puhtad, siis loputan neid niimoodi ka kaks korda puhtas vees.

Seejärel panen kõik kindlasti püstiselt (harjased suunatud alla) toatemperatuurile kuivama. Ei soovita kasutada fööni või radiaatorit, kuna ka see ei pruugi hästi mõjuda. Minul kuivavad nad tavaliselt ööpäev, siis on ka kõige tihedam kabuki-pintsel kuiv.

I wash my brushes around 3-4 times, or as long as the water does not change the color anymore. When the brushes are clean, I clean them twice in the clean water aswell.

Then be sure to put all the brushes to dry for a overnight (bristles pointing downwards) at room temperature. It´s not recommended to use a dryer or radiator.

image


Kuidas ja kas puhastate enda meigipintsleid?

How you clean your make-up brushes?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Eneli How to clean Your makeup brushes?!