EEVA naistekas

Reede, 17. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in: 31.08.2013

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasel augustikuu päeval käisime boyfriendiga Soomes. Kuna läksime autoga, saime sõita ka kesklinnast välja, otsisime outlette ja IKEAT, muidugi H&M ka ;)
Näitan teile uusi oste, rohkem ilu ja nipet-näpet teemal, riided jätan välja.

image

Käisin esimest korda IKEAS ja see, mis ma seal nägin, oli hiiglasik! Kõike oli ja suurtes kogustes, eri värvides, mõõtudes ja hindades. Kindlasti mõistlikumad hinnad ja ilusamad asjad kui Eestis. Ja isegi pärast seda, kui me sealt välja roomasime, sest jalad olid juba pikast päevast valusad, siis tagasi läheksin kindlasti. Ainult varustatuna mugavate jalanõudega. Peamine eesmärk oli valge ja pehme voodikate saada, aga kuna me otsutada ei suutnud, siis jääb see nüüd Eesti poodidest üles leida. Küll aga oli selline ilus ja suur riidest karp müügil 5 euroga, mille kaasa võtsime. 

image
  2 lahedat märkmikku, mõlemal hinnaks vist umbes 2-3 eurot. Ma veel täpselt ei tea, mida sinna kirjutama hakkan, aga pole hullu, sügisel (ehk kohe-kohe) on mul ees ülikoolitee, niiet kasutust nad kindlapeale leiavad. image

 H&M - kaks näomaski, beauty-blender ja pulk parfüümi.

image
 Seda Loreali primerit olen ammu-ammu imetlenud ja mõelnud, et küll ühel päeval. Stockmannis oli natuke odavam kui Eestis, kümme eurot ja väike kena raamat puudrilehtedega. Why not, päris huvitav asi tundub see viimane ;). image
  Selle ostsime, sest eelmine TBS-kehakreem sai otsa ja noh, sügis on ka tulekul, vaja on midagi niisutavamat. Hea kookoslõhnaline ja paksemat sorti kehavõi kulub alati marjaks ära! image
image
 Tangle Teezer juhhei! Kaua oodatud kaunike! Vaatasime seda hommikul laevas ja õhtul ostsime ära, õigmini boyfriend ostis mulle, sest sai ise ka aru, kui mõnus sellega kammida on. Kindlasti oleksime saanud parema diili internetist ostes, aga rutt sellega oli kui ikka sellist kuldse-mustaga kammi näed. image
   Tagantpoolt on siis selline ja korpusega, mulle väga meeldib. Nii ei takerdu kotis millegi vastu.

Sellised lood tänaseks päevaks. Roosat maski olen juba proovinud ja kehavõi on ka peale pandud, kõik on väga head. Pükse ja pesu ja šokolaadi ei hakanud üles pildistama... ;)
Järgmise korrani.





Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Epp New in: 31.08.2013