EEVA naistekas

Esmaspäev, 20. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

August empties 2013

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Seekord saan teie ette tuua kõigest need neli toodet.. Aga pole lugu, järgmine kuu paremini. Ma olen  üldse kuidagi tühjade totsikute kogumises paras äpu, sest alati peale minema viskamist meenub mulle, et "Ahh õige! Sellepärast ma seda enne ära ei visanud ". Ka sellel kuul läksid üsna mitu toodet sarnaselt kirjeldatule enne kuu lõppu prügikasti. Oh well..

image

Victoria's Secret body wash - hello darling

Sain selle toote glamora.ee'lt juba tükk aega tagasi ja minu emotsioone te selle suhtes juba teate LINK. Küll aga pean ütlema, et peale toote pikemat kasutamist see ka muutus veidi. Lõhn oli minu jaoks endiselt kuidagi liiga vänge, aga mida see toode tõesti teeb on niisutamine! Kui varasemalt arvasin, et minu eelmised dušigeelid olid niisutavad siis see toode muutis mu arvamust. Peale pikemat kasutamist oli mulle selge, et vaatamata krõbedale hinnale ostaksin ma seda veel. Seda muidugi alles siis kui see finantsiliselt mõistlik on. 

Garnier Pure Active make-up remover/purifying gel

Selle toote sain Garnierilt saadud kingikotist kui käisin hooaja saate jaoks uut Olia juuksevärvi katsetamas. Olin selle toote suhtes ääretult skeptiline, sest see on mõeldud rasusele nahale. Minul on ju pigem kuiv või väga kuiv nahk.. Alguses mõtlesin selle kellegile ära anda, aga kuna ühtegi rasuse nahaga kandidaati ei leidnud, siis proovisin selle ise ära. Jumal tänatud, et seda tegin! Vaatamata sellele mida pakend ütleb on see toode teinud minu õhtuse meigi mahavõtmise niivõrd mugavaks, et ei oskagi ilma selleta. Mina kasutan seda nii: Teen näo kraaniveega märjaks, kannan kätega paraja koguse toodet näole ja lihtsalt pesen nägu nagu seebiga. See võtab meigi maha nii lihtsalt nagu 1-2-3! Peale seda käin tavaliselt niisutava salvrätiga näo üle ja ongi kõik. Õnneks see oluliselt mu nahka ei kuivata, kuid siiski on mingil määral tunda "naha kiskumist". Selle vastu aitab hästi Lumene näokreem. Ostan kindlasti uue!

image

Decleor hydra floral masque expert

Olen ka sellest näomaskist pikemalt juba varem kirjutanud LINK. Peale neljandat kasutuskorda sai mu tester otsa. Nüüd tuleb seada sammud Stockmanni poole ja osta endale ka täissuuruses toode. See tõesti on nii hea!

Bourjois healthy mix jumestuskreem

Olin tükk aega Maybelline fit me sarja jumestuskreemidele truu, sest minu kuivale nahale sobis nende vedel koostis hästi. Peale seda kui seda konkreetset jumestuskreemi pea igas blogis, igas haulis ja igas videos nägema hakkasin, tekkis mul uudishimu. Ostsin ta ära ja nüüd sai mul otsa jube teine tuub. See lõhnab mõnusalt, katab hästi ja see toon sobib mu nahaga nagu valatult. Ostan kindlasti uue!

Aga ongi praeguseks kõik. Ilusat pühapäeva ja algavat uut nädalat!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Triinu Liis August empties 2013