EEVA naistekas

Laupäev, 18. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1
  • 2

TEEMA: Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita?

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 17:03 #1

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 9.0pt"><FONT face="Times New Roman">Tere, olen siis mees, kes teenib hetkejuhul nii 5600kr kuus, enne palgakärbet teenisin üle 7000kr, no ühesõnaga ma ei viitsi töötada töökohtade peal, kus palju teeniks, paljud töökohad vist ei sobi ka mulle.
Ühesõnaga taolise palgaga töökohtade peal viitsin töötada, ei tea mis tulevik toob, aga oma laiskust ja sobimatust paljudele kohtadele teades julgen arvata, et suurt palka ma vist ei teeni tulevikus, kuigi mine tea.

Point selles, et sellise palaga ju eluaset ei osta ja peret ülal ei pea kui naine ja lapsed on, ma ei tea kas tahangi lapsi.
Kuid enamus naisi ju tahavad lapsi ja nii mul väga raske omale naist saada, kui selline palk on, sest tulevikus peret ju ülal pidada ei jõua.

Seega sobikski mulle vaid naine, kes ise ka teenib, mitte et ma tema kulul elaksin aga liht, et saaksime kahekesi elada siis ja ta ei taha lapsi, nii saaks eluaseme ja igast asjad osta.

Ma kodutöödega saan hakkama, nii laisk pole, aga muidu olen küll laisk.

Mida arvate minusugusest mehest ja kuidas on mu võimalused selline naine leida?
Muidu olen naisest väga hooliv, romantiline, meeldivad igasugused armsused jne.
Pange end minu võimaliku naise olukorda, mis tunne tekib? See ei ole siin kosjakuulutus.
Tänan kõiki vastajaid.</FONT></SPAN>

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 9.0pt"><FONT face="Times New Roman"></FONT></SPAN>

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 9.0pt"><FONT face="Times New Roman">Toonitan veel juurde, ma pole mingi luuser, saan endaga hakkama, aga natsa laisvõitu olen küll ja ei ela ainult rahale.</FONT></SPAN>

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 17:14 #2

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755

Käidki erinevates foorumites lohutust otsimas? Vm?


Mis see palk loeb, mulle ei meeldi laisad mehed.. lihtne ja loogiline. Sa ise kasutad enda kohta sõnu "ma ei viitsi töötada töökohtade peal, kus palju teeniks", "paljud töökohad vist ei sobi ka mulle", "oma laiskust teades julgen arvata"... sa kordad koguaeg oma laiskust üle.. seesugune suhtumine on eemalepeletav. Mulle mõnesmõttes meeldib mees, kes on minust nö peajagu üle.. rumalus ja laiskus ärritab mind.


Kui palju on sellise mõtlemise naisi? Kindlasti palju.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 17:17 #3


Oot oot, see läheb jälle solvamiseks.


Ma ei ole mitte kuskilt otsast rumal, lihtsalt ei ole selline sebija.
Samuti ei pea ma raha nii tähtsaks, et sellepärast peaksin minema üle laipade, tegema tohutuid ületunde ja üldse kogema pinget ja rikkuma oma tervist.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 17:47 #4

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755

Ma solvasin? Mismõttes?


Esiteks, ma ei öelnud, et sa oled rumal. Ma ütlesin, et rumalus ja laiskus ärritavad mind.. need kaks asja siin maailmas. Üks on sinul olemas.. seda sa räägid ise (ja oi kuidas sa kipud seda rõhutama!). Kolmandaks, aga minu meelest ongi äärmiselt rumal oma halbu omadusi sedamoodi rõhutada, nende prandamiseks mittemidagi teha ja mis kõige hullem.. neid igasuguste väidetega takkapihta õigustada.


Mind ei huvita palju tööandja sulle palka maksab. Kas oli juttu sellest? Who cares? Ma ei rääkinud rahast poole sõnagagi. Minu poolest pole siin probleemi, otsi omale naine, kes teenib normaalselt ja ärge saage lapsi, elage kuidas tahate. Aga sa tahtsid ju naiste arvamusi. Mis ma siis olen? Kas vastama oleks pidanud ainult need naised, kellele meeldivad sellised mehed. Ootasid sa vastuseid stiilis "jah kõik on korras, ole edasi laisk"? See, et sa oma romantilist loomust rõhutada.. tore, tore.. aga minu teada selliseid mehi ikka jagub, nii jäävadki naistest ilma laisad mehed, kes ennast parandama/arendama ei kipu. Mis tolku su sellest loomusest, kui majanduslikult raskel ajal siis ikka veel õigustad ennast naise ees "ma olengi laisk, ma ütlesin sulle seda kohe ju"? Tegelikult ma ei saagi aru, mida sa taotled selle postitusega?

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 17:49 #5

  • Kati16
  • POLE LEHEL
  • Guru
  • Postitusi: 4082
Ma lihtsalt "ei viitsi" isegi teksti süveneda, aitas pealkirja lugemisest. Inimene, kes tahab naist ja peret, teeb kõikvõimaliku selleks, et pere oleks toidetud ja majanduslikult toetatud.Jah, sa isegi ei tea, kas sa lapsi tahaks.. kuid mõte jääb üsnagi sarnaseks. Muidugi see ei jääks ainult mehe õlgadele, kuid kui minu mees ütleks: damn, ma ei viitsi teenida raha.. Siis see ütleks minu jaoks juba kõik!
Huvitav, kuidas olid lood sinu lapsepõlvega?
Võimalik, et olen mürgine, kuid selline teema ärritaks nii mõndagi naist, kes tahaks koos olla mehega ja luua tulevikku..

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 18:51 #6

  • Lyz
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 90

Kui ma sinu asemel oleks - kui ma kellestki sisse olen võetud, siis laiskus ja muu kaob kui võluväel, siis ma tegelen igasuguste asjadega, et end tagemaks, ilusamaks muuta, ja talle meeldida, olen end kellegi nimel võimeline muutma. Ja siis olen enda suhtes ka üsna kriitiline ja püüan muutuda (näiteks teen rohkem trenni jne)


Ega ei pea ju oma nn laiskusest kellelegi rääkima. Las naine, kes sind leiab, otsuatab ise milline sa oled ja kas ta tahab sinuga suhteid luua või lapsi saada.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 18:56 #7


poppy, loe läbi hoolikalt, muidu sa minust aru ei saa.
Mitte ma ei viitsi raha teenida, vaid ei viitsi seda palju teenida, samuti ma tunnistan oma laisksut, ma tunnistan oma vigu.
Ma niipalju raha viitsin teenida, et ennast ära elatada, koos naisega ilma lasteta suudaksin ka elada, koos saaksime osta korteri ja seal elada hetkel elan isa juures majas.
Ühesõnaga naisega koos saaksime osta kas eluaseme või kui eluaseme kulusid pole saaksime ühe või kaks last isegi soetada.


Kuid minu lapsepõlv? Ok räägin sellest, kui huvi on.
Olen eluaeg veidi erinev olnud, koolis mind kiusati, väga vastikult, õpsid suhtuksid ka minusse halvasti, kuigi kiusajatesse suhtus hästi.
Üldse olen elus palju ebaõiglust kannatanud, minu isa on paras türann olnud.
Isa pole minust välja teinud, on palju valetanud, emaga pole neil armastust olnud, mistõttu pole pereelu normaalne olnud.
isa on elaueg karjunud ja üldse egoist ja temaga vaielda on mõttetu, ta ei kuula kunagi ära mind ega kedagi vaid mõtleb ise välja mis ma talle öelda tahan, siis räägib teistele kui paha ma olen.
Näiteks, kui ma koolis sain kehva hinde tunnistusele 2 siis ta mölises küll,aga kui matemaatika eksami sain 5 9ndas, siis ta ütles selle peale mhmh ja kõik.
Kui hiljem uurisin miks ta nii tegi, siis ta ütles et peale sellist õppimist pidigi 5 olema, ta aitas mul õppida.

isa on väga ebaõiglaselt ka mind karistanud, oma loogika järgi, süüdistanud mind asjas mida ma tegelikult ei teinud, ja mitte ainult ükskord.
Üldse on ta paras türann olnud, minule pole ta aega pühendanud mind pole viitsinud kasvatada, venda küll.
Näiteks on ta ka nii teind, et minul käskis minu tuba koristada, aga ise samas ei hoidnud korda, kui sellele viitasin sain selle eest sõimu vastu ja käskis mul endiselt koristada.

Siis näiteks mul oli väga rõve süüa keedetud porgantid, toorest sõin, isa ükskord sundis mu lihtsalt sööma keedetud porgandit.

Samuti oli selline juhus, kus oli supp söögiks suur leiva viilakas oli juures, ma sõin selle leiva viilaga niisama paljalt ära kuna tahtsin suppi eraldi paljalt süüa, isa ütles et ei söö midagi paljast suppi ja lõikas uue suure kääru leiba.
aa isa ise teisi ei kuula vaieldes ja siis räägib kõigile kui paha ikka mina olen, ise on ta joodik iga õhtu on täis, aga tööl siiski käib pessimist on ta ka.
ta nutab oma naist minu ema taga, kes ära läks, ise arusaamata et tema on süüdi et ta ära läks, aga alles siis kui ma suur olin.

Mind on täiega pärsitud eluaeg, pole julgustatud, kui midaig halba tegin sain tavaliselt möliseda täiega, ema on muidu hea aga on ka elaueg täiega jälginud mida ma ütlen jne, iga väiksemagi asja peale olen kohe saanud tema käest pahandada, täiega jälgis mind see surus mu täiega alla, kaotas ära mu julguse enda eest seista, isa mölisemine kaotas mul veel eriti enesekindluse, isal on eluaeg olnud kombeks täiega karjuda kogu aeg.

Ühesõnaga väike kokkvuõte minu lapsepõlvest, see asi on tegelikul palju laiem.
Samuti mul eriti sõpru pole olnud elujooksul ja neist on ka enamus mind kiusanud ja mõnitanud.
Ka töökohtades on mind mõnitatud ja mu üle naerdud.
Praegune autojuhi töökoht siin on normaalsed inimesed siin olen lõpuks rahu leidnud ja selle tööga saan ma hakkama, siin pole ma niimoodi ninapidi koos ka, suhtlen küll inimestega, aga sedasi jupiti.



Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 19:02 #8

Ahjaa, elu jooksul, olen tüdrukutelt ja naistelt väga palju haiget saanud, nüüd pole juba mitu aastat suhet üritanud, olen üsna muserdatud sellest haiget saamisest.
Olen väsinud naiste nimel pingutamas, sest ikka ma kas meeldin neile või ei, sest olen näinud kuidas tüdrukud mitte ainult minu omad lähevad suvalsie ülbiku juurde, kellel pole iseloomu ollagi.
Ühesõnaga olen näinud, et ma kas meeldin naisele või ei, minu pingutamine ei muuda midagi.
tüdrukud on mulle palju valetanud ja väga palju haiget teinud, ma ei jõua enam nende nimel pingutada ja olen näinud, et see ei anna tulemusi ja nad pole seda väärt.
Mul on mitmed külmned üritused ja suhted läbi kukkunud, olen pingutanud küll suhete ja tüdruktue nimel jne, ja olla hea ja mida kõike veel ja tulemus on ikka null.
Ei jõua enam pingutada, juba oma 3-4 aastat olen puhanud suhetest.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 19:04 #9

  • Secreto
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 191
väga lihtne, võta naine kes viitsib raha teenida ja ole stay home dad, või otsi sponsor.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 19:07 #10

  • tiiuke
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2610
Ambitsioonikus on üks hea omadus, mis enamikku naisi meeste juures võlub. Sina aga tahad lihtsalt ära kulgeda. Kas sa midagi saavutada ei soovi? Kunagi päris enda kodu soetada? Olla mingil alal hea? Arvan, et vähesed naised tahavad sellist ambitsioonitut meest, kellel mingit sihti pole.<span id="wa_f_item_192369" name="a192369"><span style="font-size: 10pt;"><font face="Times New Roman">
</font></span></span>

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 19:44 #11

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755

Lugesin ka su story läbi. Tegelt on asi nii.. uskumatult palju inimesi kannab endas saladusi, varjavad oma minevikku, on oma elu justkui uuelt lehelt alustanud.. tõenäoliselt sa ei jaga seda pelgalt pealevaadates ära. Tugevad on siiski need, kes hoolimata sellest suudavad oma iseloomu säilitada ja edasi minna. See on läbi, see ei puuduta sind enam, aeg on muutusteks. Maailmas juhtub nii palju halbu asju.. no tõesti.. milleks siis veel tulevik ja lootus on?


Nüüd teiseks.. ma annan väikse võrdluse. Kui ma näiteks kirjutaks ühte meeste foorumisse ühe postituse, vaata.. mida sina kui mees sellest arvaks..?!


Teema näiteks selline: "Mehed, mida te arvate naisest, kes ei viits enda eest hoolitseda?" Oletame, et minu puhul on tegemist naisega, kes ei viits ennast oma mehe heaks üles lüüa, hoolitseda enda eest.. see võtab liialt aega, nõuab palju raha ja energiat ja ma ei viitsi sellega tegeleda. Ma tunnistan et olen laisk ja ei viits käia juuksuris, maniküüris, ei kitku kulme, ei raiska raha ilusate riiete peale ja kena meigi peale. Jah ma olen laisk. Point on selles, et lisaks sellele, et ma viitsi seda teha.. ei tea ma kas ma seda tahakski teha. Ma ei käi eriti väljas ja seepärast pole väga mõtet ka endaga vaeva näha. Aga enamus mehi ju tahab endale ilusat ja hoolitsetud naist ja neile meeldib sõpradele oma kaunist naist tutvustada, aga ma ei tea kas ma sedagi tahan. Seega sobiks mulle eelkõige mees, kes käib väljas sõpradega, ilma mind kaasamata. Ma saan põhiliste asjadega hakkama, nii laisk ma pole. Näiteks käin ikkagi regulaarselt duši all ja ei lase juustel väga sorakaks kasvada. Mida arvata minusugusest naisest ja kas mul on võimalus meest leida? Muidu olen igati tubli ja hoolitsev naine ja oskan häid toite teha ja armastan kodu korras hoida. Mis tunne teis tekib? See ei ole kosjakuulutus. Toonitan veelkord üle, et ma pole mingi inetu naine, saan endaga hakkama, aga olen natuke laisavõitu.


Aga mis tunde tekitas? Tõenäoliselt sa mõtleks, las see naine elab sellist elu nagu meeldib, eksole. Aga mina mõtleks, et kas sellel naisel enseaustust on? Ta ei tee seda mitte naiste heaks, vaid ikka enda heaks. Sa ütled, et ei näe mõtet pingutada mingi naise heaks.. ah??? Pinuta siis enda heaks! Täpselt nagu iga endast lugupidav naine hoolib endast ja enda eest, ega roni foorumisse ennast materdama ja kaastunnet otsima.. nii ka iga endast lugupidav mees ronib mööda karjääriredelit enda pärast, teenib raha enda heaks ja ei ole laisk.. et oleks endal parem.


Ma ei ütle midagi halba.. lihtsalt, halloo.. reaalsus?! Ole tugev!

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 20:24 #12

  • Isabell
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2530
Kuule, kui su isa sinuga nii ebaõiglaselt terve elu käitunud on, miks sa minema ei koli? mina oleks juba ammu kotid kokku pakkinud.
When I look at myself in the mirror I see a unicorn. A badass unicorn.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 20:28 #13

  • jack
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 48

Tunnen sulle kaasa, et sinu lapsepõlv on olnud selline. Arvan, et paljudel on kehv lapsepõlv on olnud, vaid lihtsalt nad ei räägi sellest:) Mõned õpivad sellest, mis vigu on vanemad teinud, kui nad oma lapsi kasvatasid ning proovivad tugevamaks saada.


Ma ei taha olla halb ega kuri, vaid pigem ma soovitaksin sul külastada psühoolgi ning talle oma mured ära rääkida ning oma stressist ja depresioonist vabaneda ning siis hakka naist otsima..Leia endas enesekindlus ning oma eneseuhkus ja samuti hakka mingi hobiga tegelema, mis sulle meeldib. Samuti soovitan, isa juurest ära kolida, sest kui ta sulle haiget teeb siis pole mõtet ennast maha teha ja ennast solvata lasta. Oled juba piisavalt suur, et enda eest seista. Ärkad homme üles, isa ütleb midagi paned vastu. Palju sa kannatad. Sellel ei ole mõtet.


Samuti pole mõtet naistel lasta sinuga mängida, kui sa näed, et pole sinust huvitatud, siis pole seal mõtet pingutada.


Samuti pole mõtet ennast maha teha, kuhu sa jõuad sellega. Mitte kuhugi, pigem haletsed ennast jne. Tuleb mõelda positiivselt.


Minu soovitus: Hakka homsest tegutsema, käi väljas ja naudi elu kui sa veel noor oled ja hangi endale sõbra


Otsekohene vastus minu poolt, et paljud naised ei arva nendest meeste midagi, kes ei viitsi raha teenida ning on laisad, kes ei viitsi kuhugi pürgida


Ole tubli ja hakka ennast hindama, kui meest!!

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 22:19 #14

  • yksteist
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 48
Kuidas aru saada sellest,et sa ei viitsi palju raha teenida??? Muidu nagu teenida viitsid aga palju teenida ei viitsi??


Ja minu siklik arvamus: kui mees ei suuda ntx majanduslikult raskel ajal(kui naine on lapsepuhkusel või töö kaotanud vms) peret ülal pidada siis...kui ma mees oleks tunneks ma ikka end sellises olukorras tõsise luuserina. Ma nüüd ei taha sind solvata ega midagi,aga ma olen vanamoodne naine,ma arvan ikka et mees peaks teeniam piisavalt,et ka üksi peret ülal pidada,mitte lootma sellele,et ka naine käib tööl,küll me koos hakkama saame.
Ma arvan ka,et võta end nüüd kätte ja hakka viitsima. Laisad mehed ei meeldi naistele,nagu laisad naised ei meeldi meestele.
Lihtne ja loogiline:)

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 22:41 #15

  • znelle
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 5143
Elusees ei tahaks sellise mehega koos olla. Vihkan sellist halamist, eriti veel mehe suust.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 11/02/2010 23:44 #16

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
Kuna sa küsisid, mis <span style="text-decoration: underline;">ma arvan</span> sellisest mehest, siis mu vastus on järgmine: ma ei viitsi üldiselt sellist tüüpi meestega isegi small-talki ajada, kuna tõesti ei viitsi. Ka mulle meeldivad ambitsioonikad mehed; sellised, kellele saan alt üles vaadata igast aspektist (olgu lisatud, et need standardid on väga kõrged, aga üks mees on suutnud need 100% täita )<span style="font-style: italic;">.
</span>Aga sa jätsid oma jutuga tegelikult mulje, et oled suht tavaline eesti mees (võib-olla lastesaamise soov välja arvata). Vähemalt ringi vaadates leiab selliseid igalt poolt. Nii et edu sobiva inimese leidmisel.<span style="font-style: italic;">
</span>

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 12/02/2010 08:24 #17

  • Licious
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 85
Elusees ei tahaks sellise mehega koos olla. Vihkan sellist halamist, eriti veel mehe suust.
Täpselt sama mõte siin.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 12/02/2010 09:01 #18


Ega kusagil polegi kirjas,et mees peab naist üleval pidama. Mis naine see selline on,kes ei taha karjääri teha vaid kössitaks kodus ja liigutaks supi kulpi ?!


Oma lapsepõlvega meenutad sa mulle Saladuste ühte osa,kus ülikooli poiss oli isa tallaalune ja ainult isa surm oleks nö vabastand selle poisi.
Expect the bullshit, but never accept it.

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 12/02/2010 14:25 #19

  • tiiuke
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2610
Ei saa sellest argumendist aru, et viitsid ainult sellise palgaga tööd teha. Kas valid tööd palga järgi? Ideaalis oleks ju siiski nii, et töötad ametipostil, mis sulle meeldib ja milles oled osav, ja siis saad ehk ka kõrgemale kohale ja tegelikult sellest paljud unistavadki. Ja kus on sinu unistused, mees?

Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita? 12/02/2010 15:47 #20

  • Saye
  • POLE LEHEL
  • EEVA tiim
  • Postitusi: 1889
Ma arvan, et see pole võimalik, et sa raha ei taha. Sessuhtes, et sa ei viitsi töötada sellistel ametitel, kus palju raha saab. Mis mõttes? Miks? Ega siis suur summa ei tähenda kohe rasket tööd.
Mis ametil sa praegu siis oled? Ja paraku on nii, et mida rohkem raha, seda parem elu. Sa siis ei taha oma naisele ja endale head elu? Elu palgapäevast palgapäevani on ikka päris karm mu meelest.
Ja BailaBaila, kui naine ei taha tööd teha, siis on asi kahtlane, aga kui ta on lastega kodus ja liigutab supikulpi, mis selles siis halba on? Ma ei tea, mida sa antud lauses mõtlesid, kuid tekkis kohe selline mõte.
  • Lehekülg:
  • 1
  • 2
Lehekülje loomise kiirus: 1.08 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum