EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Seksi ja suhetega seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Saladused, mida iga naine peaks meestest teadma

Saladused, mida iga naine peaks meestest teadma 12/05/2008 00:00 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Kruvi

Naiste mõttemaailm pidi meeste omaga võrreldes tunduvalt segasem olema. On väga erinevaid asju, mis võivad meeste ja naiste vahel segadust tekitada. Ühte ja sama olukorda tõlgendatakse täiesti erinevalt. Vahel tekib meil, naistel tunne, et mehi polegi võimalik mõista. Vahel lihtsalt on vaja vihjeid, mis aitaks olukorra lahendamisele kaasa, sest on täiesti kindel, et me ei suuda teist täpselt mõista, võib-olla ei mõista meie meessõber ennast isegi.

Mind huvitasid eriti need faktid, mis käivad mõttest naiste, seksi ja suhte kohta. Seepärast avaldame mõned lihtsad saladused, mis me peaksime meestest teadma, et neid paremini mõista nii suhetes kui voodis.

Saladus nr 1: Meestele meeldivad asjatundlikud naised.
Naised pole lihtsalt iluasjad, mida teistele näidata – ehkki seda meeldib meestele ka teha. Meessugupoolele meeldib, kui naised näitavad ka oma varjatud külgi ja tarkusi. Peale selle meeldivad neile naised, kes ei keeldu tegemast midagi, mis neile tegelikult üle jõu ei käigi aga lihtsalt loetakse meestetööde hulka. Usun, et Sinu mees oleks väga positiivselt üllatunud, kui avastab, et oled suutnud pildi jaoks ise naela või kruvi seina panna.

Saladus nr 2: Meestele meeldib kogeda naiste naiselikku poolt.
Nad jumaldavad iseteadlikke, aktiivseid, iseseisvaid ja sõltumatuid naisi, kuid samas meeldib neile meid kaitsta, lohutada ja hellitada. Siin võib mängu tulla juba ürgajast tekkinud omadus, et mehed kaitsevad ja hoiavad pere, naised on nõrgemad ja mehed tugevad. Kui oled liialt iseseisev ja ei lase endale nõu anda, end lohutada või midagi muud näitamaks, et Sa pole alati endas nii kindel ja ka Sinul on nõrkushetki, võib tekkida mehel tunne, et ta polegi mees. Vahel meeldib meile kanda teksasid ja t-särki, vahel aga siidkleiti ja kõrgeid kontsi. Oma iseseisvusega peaksime käituma samamoodi – meile on see lubatud ja meie meestele see ju isegi meeldib.

Saladus nr 3: Meestele on seks ülitähtis, et nad tunneksid end ihaldusväärseina.
Nüüd on tegu puhtalt ürgsemehe mängu tulemisega. Arusaam, et mehed magaksid ükskõik millise naisega, on täiesti vale. Seks on meestele väljund iseenda pakkumiseks. Võib-olla ei tea nad seda isegi, kuid nii see on. Ürgajal oli seks ainuke asi, millega end pakkuda. Siis küll tugevalt vaid paljunemise eesmärgil kuid siiski. Kui mees tahab Sinuga seksida, näitab ta sellega, et avab end Sinule ja on nõus end Sinule andma. Ta pakub enda armastust Sulle.

Seetõttu on äraütlemisega väga kerge meest ärritada ja teda solvata. Muidugi ei tähenda see seda, et mitte kunagi ei tohiks meestele ära öelda, vaid lihtsalt seda, et ärge põlake ära tema armastust teie vastu, kui teil pole tuju seksida. Näidake talle siiski, et te hoolite temast ja armastate teda.

Talvi Kaja

Loe lisa...

16/05/2008 20:41 #2

  • girllove1
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 30

Pole nõus väitega, et kui mees seksida tahab, soovib ta sellega näidata enda armastust.


Mul oli hiljuti selline juhus, kus mees tahtis küll minuga seksida, aga ta ei armasta mind, st meie vahel polegi midagi... :/ aga endiselt tahab ta seksi :S
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.46 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum