EEVA naistekas

Kolmapäev, 17. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Seksi ja suhetega seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: 6 lihtsat nippi, kuidas seksi vürtsitada

6 lihtsat nippi, kuidas seksi vürtsitada 19/04/2008 00:00 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Seksikas pesu

Paarid, kes juba pikemat aega koos on olnud, kurdavad tihtipeale, et seks on muutunud igavaks ja üksluiseks. Rutiinsuse vältimiseks haaratakse tihti keegi kolmas voodisse või vahetatakse lausa partnereid. Kuid alati ei pea kohe nii äärmuslikke viise kasutama. On ka teisi mooduseid, kuidas seksi taas põnevamaks muuta. Järgnevalt neist räägimegi.

1Rünnak pesupoele
Uut ja seksikat pesu peetakse kõige esmaseks vahendiks, kuidas argipäeva taas särtsu tuua. Kui oled harjunud kandma stringe, osta seekord hoopis mõned pitsilised bokserid ning kui oled harjunud kandma tangasid, vali endale napid stringid, milles kodus hea keerutada on. Veeda terve õhtu kandes ainult oma uut pesu ning Su mees ei jää kindlasti külmaks. Kuum õhtu on garanteeritud!

2Magamistoast välja
Usu, voodi pole sugugi ainus koht, kus meelalt mürada saab. Katsetage vahelduseks ka elutoa diivanit või tehke seda hoopis autos mõnel kuuvalgel ööl. Suvine järvekallas kõlab ka väga ahvatlevalt. Kohti on palju, mille kohta te seni ainult mõelnud olete, et võiks proovida. Nüüd on aega oma unistused teoks teha.

3Ahvatlevad käerauad
Käerauad on lõbus leiutis. Kui te seni neid veel kasutanud pole, siis oleks viimane aeg seda teha. Ahelda oma partner voodi külge ning naudi võimu, mis Sulle antud on. Silita teda sulgedega, jahuta jääkuubikutega ning tee kõike muud, millest seni vaid mõelnud oled.

4Külastage sekspoodi
Kui seks on muutunud igavaks, tasuks kindlasti külastada sekspoodi, sest peale käeraudade, müüakse seal veel muudki põnevat. Näiteks võiks katsetada igasugu peeniserõngaid, mis on kasulikud mõlemale poolele: naistele erutavaks toimeks ja meestele erektsiooni pikendamiseks. Samas saab poest osta ka pornograafilisi videofilme, mis seksile erutavaks eelmänguks olla võivad või ehk otsustad osta hoopis mõne põneva kostüümikese. Igal juhul tasub külaskäik end igati ära.

5Soeta endale vibraator
Vibraator pole hea ainult selleks, et naine ennast avastada võiks ning ise ennast rahuldada saaks. Vibraatorit võib kaasata ka seksmängudesse oma mehega. Miski pole ühele mehele erutavam vaatepildist, kuidas ta tiigriks muutunud naine ise ennast rahuldab. Olles juba piisavalt erutatud, tehke sellest üks unustamatu öö.

6Kütkestav striptiis
Iga mees on kunagi vaimusilmas ette kujutanud, kuidas ta naine talle striptiisi teeb. Miks siis nüüd seda oma mehele mitte teha? Kui arvad, et oled koba ning häbened, osta endale mõni video, kus striptiisi tegemist õppida saad. Heaks praktikaks on ka strippaeroobika, kus õpid oma keha armastama ning peale seda pole üks privaatetendus sugugi keeruline.
Su mees hindab jõupingutust kindlasti vääriliselt!

Nippe, kuidas seksi põnevamaks muuta, on veel palju-palju. Ehk on Sul endalgi miskit vallatut juba pikemat aega mõtteis liikunud. Jaga oma mõtteid kallimaga ning muutke oma voodielu vürtsikamaks juba täna

Alice Kess

Loe lisa...

21/04/2008 12:27 #2

  • piprake
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 621
ma ei tea mis mees minul on, aga teda küll minu uus seksikas pesu üles ei küta..

17/06/2008 23:26 #3

ma ei tea mis mees minul on, aga teda küll minu uus seksikas pesu üles ei küta..
:dry:võibolla on teil pesu suhtes erinevad maitsed...proovi talt vihjeid saada et milline pesu talle meeldiks aga ära reeda ennastB)

6 lihtsat nippi, kuidas seksi vürtsitada 04/04/2016 12:25 #4

  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.35 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum