EEVA naistekas

Laupäev, 18. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Meeste- ja naisteriiete ning jalatsite ost-müük
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Seksikas naistepesu supper hea hinnaga!

Seksikas naistepesu supper hea hinnaga! 21/01/2008 11:54 #1


<SPAN class=postbody><FONT size=2>Müüa seksikat naistepesu (komplektis: minikleit+stringid) supper hea hinnaga: 257.- komplekt + 35.- postikulud!

Siin on kataloog, kus saate valida mudeleid: </FONT><A href="www.craftsmanboutique.com/est/index.php?categoryID=79" target=_blank><FONT color=#666666 size=2>www.craftsmanboutique.com/est/index.php?...ryID=79</FONT></A><FONT size=2>

(hetkel e-pood ei tööta veel, kuid nädala pärast saab tellida otse e-poe kaudu)

<SPAN style="FONT-WEIGHT: bold">Kuidas osta?</SPAN>
E-posti teel. Saatke mudeli nimetus, mida Te soovite osta ja ma vastan Teile kas kaup on kohe olemas või Te peate natuke ootama kuni see Eesti jõuab ( See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. )

<SPAN style="FONT-WEIGHT: bold">Kohaletoimetamine:</SPAN>
Kaupa saadetakse Teile postiga 24 tundi jooksul pärast raha laekumist.Kui kaupa hetkel pole (millest ma loomulikult Teid teatan), siis on võimalik seda tellida - siis kaup saabub Eesti u. 10-12 päeva pärast ja me saadame seda Teile.

Kõik küsimused on igati teretulnud!
Info ja tellimine: </FONT><A href="mailto: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. "><FONT color=#666666 size=2> See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. </FONT></A></SPAN><A href="www.craftsmanboutique.com/est/"></A>
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.25 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum