EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Tuntud ja tundmatud persoonid ...
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: "Kim Yong Il kirjutas ülikooli ajal 1500 raamatut, Mart Laar täitis hommikuga terve Facebooki"

"Kim Yong Il kirjutas ülikooli ajal 1500 raamatut, Mart Laar täitis hommikuga terve Facebooki" 27/01/2012 13:54 #1

  • kiks
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 315
Ei ole küll punase vaiba inimesest jutt, kuid oletasin ,et see sobib siia.

Nimelt, mida arvate eesti poliitikutest?
Kas on nendesse usku? Kui jah, siis kelle?
Kas mõni käib koguni juba näo-poolest närvidele?
Mõni teie arvates varjatud oskuste ja tarkuse pagasiga poliitik, kellele meedia tähelepanu ei pööra?






"Kim Yong Il kirjutas ülikooli ajal 1500 raamatut, Mart Laar täitis hommikuga terve Facebooki" 30/01/2012 00:10 #2

  • nätsumull
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1532

Mina olin mõned aastad tagasi seltskonnas alati see, kes arutles isegi vaidles tuliselt poliitika üle, kuid nüüd olen muutunud selle teema kohalt täiesti emotsioonituks. Mul on küll mingid üldised arvamused ja arusaamad, aga ma ei viitsi enam isegi küsimise peale ära seletada või põhjendada, miks mulle üks või teine poliitik või poliitiline maailmavaade meeldib või ei meeldi, kuna ALATI järgneb sellele vestluskaaslase vastuväide ja seletus, ning arutelu võibki kestma jääda, kuna kumbki ei ütle nagunii oma vaatepunktist lahti. Muidu naudin alati sportlikku hasarti, mis vaidlustega tekib, kuid poliitika seda mulle enam ei paku, sest pärast igal korral oma vaatenurkade uuesti ja uuesti äraseletamist ja ikka samasse ummikusse jõudmist ei ole mul enam selleks absoluutselt viistsimist.


Poliitikute kohta nime ja näoga midagi öeldes - minu meelest on Savisaarega käitutud ebaõiglaselt. Ma ei poolda küll tema paljusid poliitilisi otsuseid, kuid näib, et suurem osa rahvast vihkab teda seetõttu, et teda valivad venelased. Minu meelest aga on ta olnud just väga tark poliitik, kuna oskas õigel ajal Eestis elavad venelased endapoole tõmmata. Mis muidu toimuks - joostaks veel enam Vene võimu järgi ja lahkhelid Eesti ja eestis elavate venelaste vahel oleksid hoopis suuremad. Teised erakonnad on sisimas hoopis kadedad, et ise õigel ajal selle sihtgrupi osas tegutsemata jätsid.

"Kim Yong Il kirjutas ülikooli ajal 1500 raamatut, Mart Laar täitis hommikuga terve Facebooki" 23/02/2012 21:46 #3

  • tiiuke
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2610
Viimase aja tendents selline, et inimeste viha Ansipi vastu aina suureneb.. Samas minule hakkab rohkem meeldima.
Olen tegelikult jälginud mõne poliitiku väljaütlemisi Facebookis, eriti on mulle närvidele hakanud käima Peeter Võsa. Tema siis oma sihtgrupiks võtnud vähekindlustatud ja keskmisest suhteliselt väiksema sissetulekuga inimesed. Tema postitused a'la stiilis, et jagame raha Kreekale, kuid enda õpetajad ja lapsed elavad vaesuses. Ma näen ainult selles mingit populistlikku jama ja tal tegelikult endal ei tundu ka mingit visiooni olevat. Tegelikult ei päästa ju kedagi see raha toetusteks loopimine, vaja ju siiski luua pinnas, kus need inimesed ise suudaksid hakkama saada. Nähes ka Võsa staatuseuuenduste kommentaariumit, siis tegelikult lausa poliitikutest kahju. Ebameeldiv küll, kuid tuleb tunnistada, et on ikka päris rumalaid inimesi olemas.

Vähe on poliitikuid, kes tulevad halvustamise asemel mingi kindla plaani, ettepanekuga välja. Ikka kaagutatakse, et see tegi nii ja naa valesti, kuid mingit muudatust ei oska ka keegi pakkuda. Ma ei tea.. Näpuga võib vast üksüks näitama minna, vaja ju ikka ideid.

"Kim Yong Il kirjutas ülikooli ajal 1500 raamatut, Mart Laar täitis hommikuga terve Facebooki" 23/02/2012 23:28 #4

  • Flower
  • POLE LEHEL
  • EEVA tiim
  • Postitusi: 1171
Ma olen hetkel Eesti poliitika suhtes väga nõutu, see, vabandust väljenduse pärast, porno, mis siin riigis toimub on lauskohutav. Ma olin emotsioonitu, kuid nüüd - ma olen tulihingeliselt lihtsalt kuri ning vihane. See, kuidas hetkel olev valitsus lihtsalt inimestele vastu irvitab, kuidas ta naerab välja tõelised probleemid Eestis, mis pole absoluutselt naljakad. On suud ajada välja sellist pläma, kuid tegusid? NULL. Võetakse vastu reforme ja seadusi, et midagi oleks "lihtsalt tehtud". Nii palju puudujääke igalt poolt. Kui Ansipilt riigikogu infotunnis küsiti vaesumise kohta, siis ta põhimõtteliselt naeris välja selle küsimuse. Nüüd aga on seda teemat rohkem meedias ka kajastuma hakatud. Ehk siis kõige rohkem käib mulle närvidele praegune valitsus ja teatud ministrid, eelkõige Ansip, Aaviksoo, Lang. Hetkest olu minu meelest kirjeldab nii hästi antud <a href="arvamus.postimees.ee/744794/paeva-karika...arikatuur</a>. Kui ma alles mõtlesin, et tahaks minema minna siit riigist, siis enam ma nii ei mõtle. Õppin vastavat ainet, et ise tulevikus midagi korda saata..
Natuke kuri ja mõndadele ehk lamhivana tunduv postitus, kuid see on minu arvamus hetkel ja emotsioonid, mis puudutab Eesti riiki (riik, see peaksime olema meie, kuid antud hetkel arvab valitsus, et tema on riik)...
If it is important to you, you will find a way. If not, you will find an excuse.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.41 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum