EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Pere ja vaba ajaga seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Killuke unistusi ...

Killuke unistusi ... 04/02/2008 00:00 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Roosid ja sõrmused

Olen kuulnud, et mehed abielluvad väsimusest ja naised uudishimust – mõlemad pettuvad. Kuid me ei räägi täna abielust vaid millestki palju ilusamast. Räägime natuke unistustest ja nende täitumistest – pulmadest.

Ise olen arvanud alati, et kas ma üldse ei abiellu, sest mind on hirmutanud jubedad lahutusprotsessid või abiellun aga ühe korra ja noorelt, et vanadaamina pulmapilti vaadates säraks sealt vastu kaunis noor naine. Pulmasid võib olla väga erinevaid, oleneb, mis kellelegi tähtis on. Arvamusi on erinevaid. Alles hiljuti rääkisin sõbrannaga, kes väitis, et tema kavatseb teha väikesed ja rahulikud pulmad. Minule jäi see mõttekäik mõistmatuks kuna ise soovin suuri ja paljude inimestega pulmi.

Mõnele on tähtis sündmus. Pulmad peavad olema korralikult ettevalmistatud ja läbimõeldud. Kõik peab olema ideaalne. Kuupäeva valitakse tavaliselt mingi sündmuse järgi, eelistatavalt soojemal ajal, et võimaluse korral välipulmi korraldada. Tähtsustatakse traditsioone – pulmade juurde peab käima pulmamängud ja lõbus olemine. Pulmad on justkui uue elu algus ja loodetavasti mitte üksluise elu algus.

Samas on ka lihtsad ja kodused pulmad kenad – sündmus iseendale. Kui suurte pulmade korraldamisel kindlasti on palju rohkem muresid ja närveerimist, siis lähedaste keskses pulmad tunned ennast kindlasti palju mugavamalt – plussiks on ka kindlasti raha kokkuhoid.

Ärasõidupulmad, mida tihti filmides kohtame on ka omamoodi variant. Ostame piletid LA’sse ja ühendame pulmad ja pulmareisi. Meeletu vaid teineteise nautimine ja võõramaa uudsusi avastav kogemus! Ei pea mõtlema mingitele muusikutele, söögile, ilmale… Lihtsalt lähed ja naudid ja tagasi saabudes oledki abielunaine.

Kaheinimese pulmad, kus minnakse ja registreeritakse end abielupaarina kellelegi teatamata on üllatus kogu tutvusringkonnale! Alati võib pulmapeo korraldada  tagantjärele. Milleks peab kahte asja üldse ühendama?

Kuidas pulmi pidada ja mida tähtsustada, see on noorpaari enda valik – päev jääb aga alatiseks meelde, miks mitte seda pidada siis juba nii, et sellega rahul oldaks?

Tänapäeval on kahjuks aga lahutuste arv suurenenud ja vabaabielu eelistatakse ka tunduvalt rohkem kui varasemal ajal. Tean, et paljudele on tülgastav mõte olla abielus – lihtsalt paber, mis millegi pärast muudab nii palju. Mõnda kutsub, mõnda hirmutab mõte olla ühe inimesega koos terve elu. Suur armastus võib ootamatult otsa saada.(?) Paljusid paare te teate, kes on esimest korda abielus ja õnnelik lõpuni välja?

Minu meelest ei peaks abielluma ainuüksi teadmisega, et veedad kogu oma elu ühe inimesega, keda hetkel armastad. Samas pole mõtet abielluda kartes kohe lahku minna.

Mina soovitan abielluda, et kanda valget kleiti ja nautida sündmust, millest oled unistanud juba väikese tüdrukuna. Ärge mõelge kauneid asju liiga tõsisteks – elu on elamiseks ja täitke see võimalikult paljude ilustate sündmustega. Pulmad on midagi, mis peab nende imeliste hetkede hulka kuuluma!

Talvi Kaja

Loe lisa...

04/02/2008 22:19 #2


Nii paljud minu tuttavad on teinud sellised välkpulmad, et kutsutud lähedased, mõned sõbrad ja kogu teema. Eks raha paneb asjad paika. Kui korralikult tahta, siis läheb ikka oma 50 000 eeki ära.

05/02/2008 23:08 #3

50 000 eeki kindlasti. Mina ise pooldan suuri pulmi. See on ikka naise jaoks üks elu tähtsamaid sündmusi.

06/02/2008 00:04 #4

Minu jaoks see pulmade suurus nii suurt rolli ei mängi.

07/02/2008 22:19 #5

  • Mariia
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 16
Mulle istuks küll selline ameerikalik pulm, et väike koosviibimine (tikuvõileivad, klaas šampust ja tükike kooki) ning kohe edasi pulmareisile
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.59 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum