EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Kõik jumestamisest, jumestusvahendid, uudistooted.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Soovitage meigitooteid

Soovitage meigitooteid 13/06/2016 23:53 #1

  • Mellyxo
1. Kas soovitaksite normaalsele/rasusele nahale pigem CC või BB kreemi? Näonahk on üsna korras, seega vistrikke vms. otseselt varjata ei ole vaja. Sooviks rohkem näotooni lihtsalt ühtlustada (kohati mõned punetavad kohad). Võite soovitada ka kindla firma tooteid, mida kasutanud olete ja mis on hästi toiminud.

2. Kas CC/BB kreemi alla peab ka panema mingisugust toodet (primerit?) või pesen näo ära ja kannan lihtsalt peale? (sõrmedega, nagu kreemi või meigisvammi või pintsliga, nagu jumestuskreemi?). Ning kas lõpuks läheb peale ka puuder või nende puhul seda vaja pole?

3. Laineriga igapäevaselt ei jõua möllata ning kuna ma ei ole päris osav selles, kipub joon ikka liiga konkreetne ja lai jääma. Seega eelistaks igapäevaseks meigiks ehk hoopiski silmapliiatsit. Muidugi tavalised odavad silmapliiatsid, nendega olen katsetanud ja kipuvad tükki ning laiali minema ja üldse raske on peenikest joont teha. Kas oskate soovitada tooteid, mis toimiksid nagu lainer, aga oleks pliiatsi kujul e. siis tulemus jääks loomulikum ja pehmem, hajutatum - mitte nii konkreetne. Ja mis kestaks.

Tänud ette.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.23 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum