EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Teemad mis puudutavad depilatsiooni ja epilatsiooni, vahendeid nende teostamiseks.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: raseerimine

raseerimine 07/04/2013 18:19 #1

Tere!

võibolla natuke vale teema aga mis siis, olen 10 saan kohe varsti 11,aga häbemel ja kaenla all karvad juba kasvavad niiet otsustasin raseerida. kuna emale ei julgenud öelda siis tegin seda salaja.emal olid ziletid olemas (uued) ja mingi geel ka.häbemel lõikasin korra sisse aga see ei teinud haiget,pigem torkisid hoopis peale raseerimist karvad mis olid vääga teravad. kaenla alt ei raseerinud kuna seal oli vähe karvu.raseerisin hoopis jalgu ja käsi kuna kätel on mul jubedad ahvikarvad ja jalakarvu häbenen.Sooviksin teada miks karvad torkisid, nippe kuidas raseerida ja kuidas sellest emaga rääkida?

Vastus: raseerimine 07/04/2013 20:10 #2

  • Isabell
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2530
Esiteks, ei pea sa häbemel karvu ajama. See on täiesti normaalne, et nad kavavad. Kui soovid, võid neid kunagi hiljem ajama hakata. Karvad torgivad hiljem, sest kui need lühemaks lõigata, siis neil on terav ots, ning see torgibki.
Ma soovitaks sul käe karvu mitte raseerida, sest need karvavad muidu pikemad ja tumedamad tagasi. Kui nad sind tõesti väga - väga häirivad, siis mina kunagi ajasin neid Veet kreemiga. Siis ei ole seda ära lõikamise kohta, ning uued karvad ei torgi nii palju. Sellega aga ei ole soovitatav intiimpiirkonda teha, sest seal on liiga õrn nahk.
Kuidas aga emaga rääkida, seda ma ei oska soovitada, sest ma ei tea milline ema sul on. Mina lihtsalt käisin kunagi emmega koos saunas ja siis ta ise märkas, et mul karvad kasvavad, seega ei pidanud ma sellest otseselt ise juttu tegema.
When I look at myself in the mirror I see a unicorn. A badass unicorn.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: vihmapreili

Vastus: raseerimine 07/04/2013 21:55 #3

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
Mina soovitan ka esialgu häbemepiirkonna karvad rahule jätta.
Ma ise raseerisin alguses ainult kaenla alt ja jalgadelt. Alustasin vist 11-12aastaselt.
Mina häbenesin ka jubedalt käekarvu, kuna mulle tundusid nad nii tumedad ja pikad. Tegelikult ei ole nad midagi pikad ega tumedad ja mu mees ei saa üldse aru, mis karvadest ma räägin Aga kuna mulle meeldivad siledad käed, siis epileerin käekarvu.
Veet kreeme mina jällegi ei soovita, kuna nad sisaldavad ohtlikke aineid ja ei pruugi olla kõigil tõhusad. Kui sa tõesti soovid käekarvadest vabaneda, siis võiksid mõelda epileerimise või vahatamise peale. Kodus on kõige mugavam epileerida. Alguses on valus, aga sellega harjub kiiresti ära ja tulemus kestab mitu-mitu nädalat.
Oma ema tunned sa ise kõige paremini. Kui ta ise raseerib, siis tõenäoliselt ei ole ta selle vastu, et ka sina sellega tegeled. Võid talle mainida, et tunned ennast paremini, kui kaenlaalused ja jalad on raseeritud, kuna häbened tumedaid nähtavaid karvu.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: vihmapreili
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.31 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum